NOVAK I JELENA ZA ĆERKU IZABRALI POSEBNU ŠKOLU: A mala Tara (7) zna da čita i to na engleskom, od ove knjige se ne odvaja
Foto: Printscreen

NOVAK I JELENA ZA ĆERKU IZABRALI POSEBNU ŠKOLU: A mala Tara (7) zna da čita i to na engleskom, od ove knjige se ne odvaja

Stars -

Tara Đoković, ćerka najboljeg tenisera sveta ikad Novaka Đokovića i Jelene Đoković, krenula je danas u prvi razred. Jelena, kao posvećena majka, pažljivo je birala školu za Stefana, a isto pažljivo je izabrala i za Taru.

- Izabrali su školu u kojoj časovi ne traju 45 minuta, roditelji su aktivno uključeni u obrazovanje, a deci se podstiče kreativnost - dodao je izvor.

Mala Tara inače već zna da čita i to na engleskom jeziku. Naime, na Vimbldonu ove godine, dok je njen tata igrao meč, sa sobom je ponela knjigu koja joj je privukla pažnju. Kamere su zabeležile kako guta stranice svoje omiljene knjige, a snimak je brzo postao viralan na mrežama.

Jelena Đoković, Tara Đoković
foto: Printscreen

Dok je najbolji srpski teniser svih vremena vodio iscrpljujuću bitku sa Australijancem Aleksejom Poprinom, šestogodišnja devojčica pažnju je usmerila na – knjigu “Unicorn academy” (Akademija jednoroga).

Reč je popularnoj knjizi za devojčice koja je postala planetarno popularna.

Jelena je otvoreno govorila o roditeljstvu i izazovima u kojima je bila, a ispričala da decu, Stefana i Taru, ne vaspitava batinama.

Novak Đoković, Tara Đoković
foto: Printscreen/Twitter

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti ‒ istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu.

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track