Luka Bijelović, poznatiji kao Lule Pljugica, nakon prekida saradnje s Dragomirom Despićem Desingericom, s kojim se zajedno pojavio na estradnom nebu, cveta na svakom životnom polju, pa i na ljubavnom.

unnamed.jpg
Kurir 
foto: Kurir

U prilog tome svedoče fotografije koje je uslikao naš paparaco, a na kojima se treper u večernjim satima nasred Vračara grli i ljubi s devojkom. Oni nisu marili za radoznale poglede prisutnih, pa su se jedva rastali, i to nakon nekoliko minuta razgovora i razmenjivanja nežnosti na parkingu u blizini parka na Čuburi.

img-5123.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kako smo već pisali, ova plavokosa devojka je njegova nova izabranica, s kojom je odnedavno u ljubavi. Pokušao je da je sakrije od očiju javnosti i drži je podalje od medija, što mu je dosad polazilo za rukom. Ipak, od Kurira nije mogao da je sakrije.

3.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Pljugica, koji je inače 2023. godine bio u ozbiljnoj vezi s devojkom koju je vodio na javne događaje, ovog puta je, čini se, obazriviji, pa ne želi da je eksponira u medijima.

p2.jpg
Kurir 
foto: Kurir

- Ja se uopšte ne stidim nje. Toliko se ponosim njome da ljudima to ne mogu da objasnim. Čovek ko čovek, zaljubljen, voli... Ako je papuča to što želim da je poštujem i ne želim da radim stvari koje jednostavno nisu primerene u vezama, onda ono... Tvoj partner je tvoje ogledalo. Svako će ti reći da bez normalne žene ne možeš da uspeš, i to je istina. Ja sam toliko napredovao kroz našu vezu i postao sam, pre svega, dobar čovek. Prelepo je biti zaljubljen, ne postoji lepši osećaj - rekao je za medije jednom prilikom Pljugica o svojoj bivšoj partnerki.

unnamed.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir teleivizija PREPLAKAO SAM RAZLAZ SA DESIGNERICOM Pljugica otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim partnerom! Vezao se za lisicu iz Novog Sada?!