BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA U ZMIJSKOJ HALJINI Gola ramena i noge u prvom planu, evo kako Mirjana uživa u Hrvatskoj (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA U ZMIJSKOJ HALJINI Gola ramena i noge u prvom planu, evo kako Mirjana uživa u Hrvatskoj (FOTO)

Stars -

Voditelj Jovan Memedović razveo se od prve supruge Mirjane 2014. godine, a ona njegovo prezime i dalje nosi.

Potera, kviz Potera, Jovan Memedović
foto: Printscreen/Youtube

Mirjana je veoma aktivna na društvenim mrežama, a trenutno boravi u Hrvatskoj odakle se sada oglasila.

Naime, Mirjana je pozirala u haljini koja je cela bila nalik na zmijsku kožu, plavu kosu je pokupila u punđu, a pozirala je sa naočarama na licu i crvenim karminom.

- Danas 35 stepeni, a ja šetam - napisala je Mirjana.

Evo zbog čega su se razveli

Jovan Memedović razveo se od prve supruge Mirjane 2014. godine, a malo ko zna zbog čega su stavili tačku na brak.

Tada su svi bili iznenađeni kada su čuli da su rešili da se rastanu, međutim, za voditelja i njegovu suprugu Mirjanu, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu.

Mirjana Memedović
foto: Printscreen/Instagram

Voditelj je tada zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:12

STARS EP 378

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja