ĐOKOVIĆ PROSLAVIO ĆERKI 7. ROĐENDAN, KURIR NA LICU MESTA! Ovako izgleda velelepno slavlje: Okruženi prirodom, dečji dvorac... FOTO
Foto: Nemanja Nikolić

EKSKLUZIVNO

ĐOKOVIĆ PROSLAVIO ĆERKI 7. ROĐENDAN, KURIR NA LICU MESTA! Ovako izgleda velelepno slavlje: Okruženi prirodom, dečji dvorac... FOTO

Stars -

Tara, ćerka Novaka i Jelene Đoković, danas, 2. septembra slavi sedmi rođendan.

Porodica Ðoković se ovim prelepim povodom okupila i usrećila mališane nesvakidašnjom i inovativnom dečijom proslavom, a ekipa Kurira uhvatila je teniskog asa kako priprema dekoraciju za mališane.

Naime, Nole i Jelena su Tari i njenim drugarima organizovali druženje sa životinjama,bili su okruženi prirodom, ali imali su i gre balonima i to u ogromnom dvorcu na naduvavanje sa toboganom i loptama, kao i druženje u zatvorenom delu restorana.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Ponosni roditelji nisu skidali osmeh sa lica i sve vreme su bili uz naslednicu. Okupljanje koje su napravili bilo je isključivo za najuži krug ljudi, što se moglo očekivati, s obzirom da su Jelena i Novak poznati po skromnosti i isticanju pravih vrednosti, te da rado uživaju među porodicom i bliskim prijateljima.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Podsećamo, na svoj sedmi rođendan, 2. septembra, Tara započinje novo poglavlje u životu - kreće u školu.

Stefan je upisan u privatnu školu u Srbiji koja se izdvaja po specifičnom pristupu radu sa decom. Jelena, kao posvećena majka, pažljivo je birala školu za Stefana, a isto pažljivo je izabrala i za Taru.

- Izabrali su školu u kojoj časovi ne traju 45 minuta, roditelji su aktivno uključeni u obrazovanje, a deci se podstiče kreativnost - bilo je jasno precizirano.

Bonus video:

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track