JANA OSTVARILA ŽIVOTNU ŽELJU UPOZNAVANJEM MILICE PAVLOVIĆ... Pevačica sada donirala za njeno lečenje! Ovo će vas dirnuti u dušu
Foto: Blic TV, Printscreen

divno

JANA OSTVARILA ŽIVOTNU ŽELJU UPOZNAVANJEM MILICE PAVLOVIĆ... Pevačica sada donirala za njeno lečenje! Ovo će vas dirnuti u dušu

Stars -

Jana je hrabra devojčica koja je do svoje treće godine imala bezbrižno detinjstvo. Nažalost njenu sobu sa igračkama, zamenile su bolnice i dugo lečenje, ali, Jana nije izgubila osmeh, a njenu najveću radost izaziva muzika i jedna muzička zvezda koja joj je idol i koju je sanjala da upozna, Milica Pavlović.

Nakon dirljivog susreta pre par meseci pevačica je sada poslala divno obaveštenje.

"Htela sam da sa svima vama podelim jednu informaciju… Kao što znate, moja rođendanska želja je bila da svi zajedno učinimo jedno lepo i humano delo… i želela sam da podelim sa svima vama da smo uspeli", započela je pevačica.

Milica Pavlović
foto: Kurir

"Prošle godine sam bila u poseti jednoj divnoj devojčici po imenu Jana, koja nažalost ima epileptične napade i konstantno mora do bolnice u Turskoj. Lečenje je izuzetno skupo, njeni roditelji se već godina ozbiljno bore da njeno zdravstveno stanje bude bolje i da se potpuno izleči, a mi smo na mom rodjendanu sakupili 6.000€ i tom sumom smo im malo olakšali borbu i obezbedili deo sredstava koja su im potrebna i Jana u oktobru ide u Tursku na tretman matičnim ćelijama. Voljeni moji ljudi, hvala vam prvo u moje ime, što ste ispoštovali moju rođendansku želju, a onda u Janino ime i ime cele njene porodice!", bila je emotivna Milica.

Ono što je zanimljivo je činjenica da je Milica od svojih prijatelja tražila da umesto poklona donesu koverte sa novcem za njen rođendan.

Pevačicina ideja je od početka bila da se taj novac prosledi u humanitarne svrhe, te su ujedno ovim putem i njeni gosti obavešteni o tome gde je otišao njihov novac i u kakvoj predivnoj "akciji" su učestvovali.

Bonus video:

00:47

Milica Pavlović koncert u Vranju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track