NAŠA MISICA BILA DEVICA DO 25! Nevinost izgubila sa 40 godina starijim, a on poznata faca Beograda: Iskoristila sam situaciju
Foto: Printscreen/Happy

NAŠA MISICA BILA DEVICA DO 25! Nevinost izgubila sa 40 godina starijim, a on poznata faca Beograda: Iskoristila sam situaciju

Stars -

Mis Balkana i nekadašnja učesnica "Parova" Ivana Mitrović u vezi je sa 40 godina starijim Zoranom Buđićem Kobrom.

Ivana je jednom prilikom ispričala najintimnije detalje iz njihove veze.

- Dolazim iz rijalitija "Parovi". Tamo sam upoznala Kobru, jer je on bio često gost u rijalitiju. Kada se stvorila situacija da se još bliže upoznamo, ja sam to iskoristila. Rekla sam mu: "Čekaj me kad izađem iz rijalitija, nemoj da me zaboraviš". I nakon izlaska sam ga kontaktirala i odmah smo kliknuli i započeli zajednički život - rekla je Ivana.

Zoran Buđić Kobra
foto: Miloš Banjac

- Ja sam bila devica do svoje 25. godine. Kobra je stariji od mene 40 godina i 25 dana. Izašla sam iz rijalitija nevina, ali sam sa Kobrom prvi put probala intimne odnose.- Došla je kod mene u stan da je fotografišem. Nisam imao pojma da će se sve to dogoditi - nadovezao se bio Kobra.

- Sada imam 29 godina, tri i po godine smo zajedno, skoro četiri. Bila sam spremna i osetila sam sigurnost da sa čovekom kao što je Kobra otpočnem strast i počnem sa njim život. Međutim, pre gubljena nevinosti me je verio. Ja sam mu prva devica, a on je meni večan zauvek. Nisam dozvoljava nikom da mi priđe. Ni komunikaciju sa momcima nisam imala - ponosno je isticala Ivana.

Kako se uveliko piše i priča, Ivana je našla posao i počela da prodaje sladoled.

Pre nekoliko dana se zaposlila kao prodavac sladoleda, te radi u centru srpske prestonice.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:18

Zoran Buđić Kobra o Jovanki Broz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track