AKO HOĆETE ČOLU, TREBA VAM DUBOK DŽEP! Evo koliko uzme za 45 minuta na privatnom slavlju, ima čak i posebne uslove! Papreno!
Foto: ATA Images

AKO HOĆETE ČOLU, TREBA VAM DUBOK DŽEP! Evo koliko uzme za 45 minuta na privatnom slavlju, ima čak i posebne uslove! Papreno!

Stars -

Iako ne nastupa često na privatnim proslavama, Zdravko Čolić nikoliko puta je napravio izuzetak, pa je tako pevao na svadbi Valentine Lopičić i Kostadina Terzića. Takođe je zapevao i na svadbenom veselju Dragane Džajić, ćerke legendarnog Dragana Džajića, i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović.

Međutim, ako se njegov raspored poklopi sa slobodnim vremenom, legenda na našim prostorima može da zapeva i na vašoj proslavi, ali tom prilikom mora da se duboko zavuče ruka u džep.

Zdravko Čolić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Naime, za njegov nastup od 45 minuta potrebno je 45.000 evra, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 evra. Naravno, pevač ima i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na nekoj privatnoj proslavi. Traži da da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima.

Kada se ovo zna, nije ni čudno što je Zdravko jedan od najbogatijih pevača na prostoru Balkana i da, ako je verovati portalu Portal Celebrity Net Worth, i da je njegovo bogatstvo procenjeno na 20 miliona evra.

Bonus video:

00:33

Zdravko Čolić specijalni gost na koncertu Dina Merlina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track