ZAVIRITE U ČAROBNI STAN SUZANE MANČIĆ OD 175 KVADRATA U CENTRU BG: Nasred sobe njen portret na zidu, klavir i stilski nameštaj...
Foto: Damir Dervišagić

ZAVIRITE U ČAROBNI STAN SUZANE MANČIĆ OD 175 KVADRATA U CENTRU BG: Nasred sobe njen portret na zidu, klavir i stilski nameštaj...

Stars -

Suzana Mančić živi u centru Beograda u stanu od 175 kvadrata. Ceo stan u domu voditeljke je opremljen skupocenim stilskim nameštajem i svuda su zanimljivi detalji.

Suzana Mančić
foto: Kurir televizija

Na zidovima su broje slike i ikone, a na zidu u dnevnoj sobi stoji i njen portret.

U trpezariji se nalazi veliki sto za ručavanje, kao i nekoliko polica koje su popunjene porodičnim fotografijama, svećama itd.

1 / 13 Foto: Dragana Udovičić

Brzo je odustala od muzike

Suzana Mančić u svom CV-u ima zanimanja glumice, pevačice i TV voditeljke. U svakoj branši je ostavila određeni pečat, ali je muškom delu publike definitivno ostala omiljena kao loto devojka.

Oduvek je važila za jednu od najlepših žena sa naših prostora. Njena harizma ali daleko poznati smeh, ostali su i njen zaštitni znak. Od muzike je odustala vrlo brzo i posvetila se samo voditeljstvu.

1 / 8 Foto: Printscreen YT

Vodila je najgledanije muzičke formate, a već godinama uživa u ljubavi sa grčkim biznismenom.

Njen harmonični život je na neko vreme poljuljao skandal sa privatnim snimcima koji su isplivali u javnost, ali je Suzana Mančić uspešno nastavila dalje i svoju tugu i teške dane pretočila je u autobiografiji koju je objavila.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:09

Suzana Mančić i Dragana Katić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track