"KRIT JE LEP KAO I TI" Tanja Savić zapalila društvene mreže fotografijama sa odmora! U luks hotelu zakupila ceo apartman
Foto: Printscreen

RAJ NA ZEMLJI

"KRIT JE LEP KAO I TI" Tanja Savić zapalila društvene mreže fotografijama sa odmora! U luks hotelu zakupila ceo apartman

Stars -

Ovoga leta bilo je mnogo posla za Tanju Savić jer je osim redovnim nastupima morala i da se bavi pripremama za spektakularni koncert kojim će 23.11. u Beogradskoj areni proslaviti 20 godina karijere.

Ipak, uspela je da ugrabi i nekoliko dana da sa svojim izabranikom Mukijem otputuje na kraći odmor, a izbor je pao na Krit gde su zakupili apartman u ekskluzivnom hotelu.

Tanja Savić
foto: Ata Images

Tanja je želela da sa pratiocima podeli neke od trenutaka opuštanja a njeni snimci u kupaćem naišli su na brojne reakcije.

“Volim srećne ljude jer oni nešto divno u meni bude”, “Uživaj Tanja, zaslužila si”, “Najzgodnija bila i ostala”, “Baš je lepo, kao i ti” samo su neki od komentara koje su pretioci ostavili.

- Odmah po završetku odmora vratila sam se organizaciji koncerta, i već sam imala sastanak sa rediteljem jer želim da osim muzičkog, publici pružim i scenski ugođaj za pamćenje- rekla je vlasnica hitova poput Zlatnik, Tako mlada, Gde ljubav putuje, Incident, i mnogih drugih.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track