"ONA NIJE MOJA INTIMNA PRIJATLEJICA" Sanja Marinković progovorila o sukobu sa Katarinom Živković: Ja sa njom...
Foto: Nemanja Nikolić

"ONA NIJE MOJA INTIMNA PRIJATLEJICA" Sanja Marinković progovorila o sukobu sa Katarinom Živković: Ja sa njom...

Stars -

Željko Mitrović, danas je održao konferenciju za medije u luksuznom restoranu u Beogradu, a tom događaju je prisustvovala i Sanja Marinković.

TV Pink, programska šema
foto: ATA images/Antonio Ahel

Ona je bila vrlo raspoložena, pa je medijima odgovorila na svako pitanje. Ono što je sve zanimalo je kako uspeva da na isti način vodi razgovor i sa rijaliti učesnicima i sa ljudima koji su iz političkog sveta, a ona je odgovorila sledeće

- Ja volim svoj posao, meni ništa ne predstavlja problem. Meni je sve to isto. Političar ili rijaliti učesnik... Da nisam novinarka ja bih bila čistačica, slagala bih ormare kod kuće. Ovim poslom se bavim od 1996. godine, moja najveća ambicija je bila da postanem novinarka. Ako sam nekome inspiracija, ja sam zahvalna na tome - rekla je Sanja na početku intervjua, a onda je prokomentarisala i sukob sa Katarinom Živković.

Katarina i Sanja Marinković sukobile su se tokom snimanja emisije "Magazin in".

Katarina nije krila da je bila uvređena Sanjinim pitanjem koje je, prema njenom mišljenju, aludiralo na to da su pevačice žene lakog morala.

Sanja je sada otkrila kakav je odnos sada između njih dve

- Ona nije moja intimna prijateljica, da bih ja sa njom izgladila bilo kakve odnose. Ja sa njom imam odnose strogo profesionalne, kao novinar i gost, a sve što je na lepo i na ljubav i na roditeljstvo, ja pozdravljam - rekla je voditeljka

03:57

Intervju Sanja Marinković

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

Zdravko Colić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track