"NEMOJTE DA SNIMATE!" Voditeljka skinula burmu, napali je usred emisije! Oglasila se i progovorila o braku: Je l' delujem srećno?
Foto: ATAImages

"NEMOJTE DA SNIMATE!" Voditeljka skinula burmu, napali je usred emisije! Oglasila se i progovorila o braku: Je l' delujem srećno?

Stars -

Voditeljka "Elite" Ana Radulović nedavno je doživela neprijatnost dok je vodila emisiju kada ju je gledateljka napala zbog činjenice da ne nosi burmu iako je udata, a tada je javnost krenula da se spekuliše o tome u kakvim je odnosima sa svojim suprugom.

Njen potez podigao je prašinu u javnosti, a Ana je sada otkrila zašto je skinula prsten.

Ana Radulović
foto: Printscreen YT

- Nemojte da snimate, ali neka slušaju. Otekli su mi prsti. Šalim se, pa da, potegla se ta priča i jako mi je žao zbog toga. Ne bih to puno komentarisala, samo bih dodala da je nekako jako ružno sa strane učesnika koji sebi dozvole da komentarišu privatne živote voditelja, zato što je njima i te kako jasno da im mi pitanja postavljamo zato što su oni uzeli honorar da im se postavljaju pitanja i da mi svi, kako vi, moje kolege, tako i ja, razmišljamo o njihovim privatnim životima. Verujem da vi van posla ne razmišljate ni o jednom učesniku šta radi, sa kim je, a kamoli da li nosi burmu ili ne - rekla je Ana, pa dodala...

- Biću malo prosta i reći da je bezveze što se uopšte potegla tema o tim nekim stvarima. Zato što, da sam želela da se gleda da li ja nosim burmu, da li radim ili ne radim pojedine stvari, ja bih onda ušla kao učesnik i naplatila ko zna koliko da se priča o mom privatnom životu. Ovako sam ja tu da radim, da postavljam pitanja, pritom, odgovorno tvrdim i stojim iza toga i stajaću, i mogu da kažem i u budućnosti, da nikada nijednog učesnika i mog gosta nisam uvredila, nikada! Iako sam postavljala pitanja koja možda nisu najprijatnija, zbog situacija koje su se njima dešavale ili zbog situacija o kojima su oni pričali, ja sam gledala da ta pitanja koja nisu prijatna što blaže postavim, da se ne osete loše - navela je voditeljka.

Ana Radulović
foto: Printskrin/Instagram

Na pitanje da li to znači da u njenom braku sve savršeno funkcioniše, rekla je:

- Je l' delujem srećno? Iskreno? To je najbitnije - istakla je Ana, a celu izjavu poslušajte u snimku ispod.

Kurir/Alo

Bonus video:

00:04

Ana Radulović pokazala izvajano telo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track