Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja Čorba preminuo je danas u 72. godini u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani usled jake upale pluća s kojom nije uspeo da se izbori.

damir-der-2.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Ekipa Kurira se nakon što joj je tužna vest potvrđena, uputila ka zgradi u Ljubljani u kojoj je Bora živeo do smrti sa svojom suprugom Dubravkom Milaković.

whatsapp-image-20240904-at-2.04.49-pm-1.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Tamo smo zatekli tužnu scenu na samom ulazu u zgradu - pored vrata je stajao samo jedan cvet roze boje u čast preminulom Bori.

Kurir JEDAN CVET, MUK, TUGA… Potresne slike nakon vesti o smrti Bore Čorbe ispred zgrade u Ljubljani u kojoj je živeo sa ženom

Kako smo saznali, cvet je iz svoje baštice ubrala i ostavila njegova tužna komšinica samo nekoliko minuta nakon što je saznala vest da je frontmen Riblje Čorbe danas izgubio najtežu životnu bitku.

Kurir Zgrada u Ljubljani u kojoj je živeo Bora Čorba

Podsetimo, naša ekipa je prošle nedelje takođe boravila u Ljubljani, kada smo porazgovarali sa Borinim komšijama, koji su imali samo jednu želju: da Bora izdrži i pobedi, što se nažalost, nije dogodilo.

- Poslednji put sam ga videla pre dva meseca. Jako je druželjubiv. U poslednje vreme je baš bio bolestan, više puta je imao teške upale pluća. Ljubazan je, ovde ga ljudi vole. Fizički se dosta promenio u poslednje vreme, videlo se da boluje. O njemu kao čoveku i komšiji mislim sve najbolje - rekla nam je tad Borina komšinica.

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 380