"RADILA SAM LIFTING LICA!" Ovo je tajna brutalnog izgleda Lidije Vukićević: Često ubrizgavam...
Foto: Printscreen/Instagram

priznala važnu stvar

"RADILA SAM LIFTING LICA!" Ovo je tajna brutalnog izgleda Lidije Vukićević: Često ubrizgavam...

Stars -

Jedna od naših najlepših glumica, Lidija Vukićević ne krije da godinama neguje svoje lice i telo, ali da je genetika najzaslužnija što i u sedmoj deceniji izgleda kao devojka.

Ipak, sada je priznala da rado posećuje i doktora estetske medicine, kojem neizmerno veruje.

Lidija Vukićević
foto: Printskrin/Instagram

- Vitaminske koktele radim stalno, a često ubrizgavam i hijaluronske filere. Hijaluron se istopi i meni je to sasvim u redu. Po mojim fotografijama od pre mesec dana i sada može se videti da ništa sem toga nisam radila.

Vukićevićeva priznaje da u budućnosti postoji mogućnost da ode i pod nož, ali objašnjava zbog čega se dosad plašila hirurških zahvata.

- Uvek me je najviše brinulo da ne promenim lični opis, to je u poslu kojim se bavim jako bitno. Nisam želela da izgubim mimiku lica i karakteristike svoje ličnosti. Nije prvi put da ljudi komentarišu da sam radila ovo ili ono, ali to zaista nije tačno - priča glumica koja ruši sve tabue da žene i u zreloj dobi ne mogu da žive drugu mladost, a njen doktor Zoran Rizinski se potom nadovezao:

dr Zorančo Rizinski, dr Zoran Rizinski, hirurg
foto: Instagram Printscreen

- Lidija je jedna od najlepših dama sa domaće javne scene, a moj posao je da održavam njenu lepotu i mladolik lik. Kombinujemo razne metode liftinga lica, pa je tako bilo i ovaj put. Njen duh je mlad i razdragan, pa je neophodno da ga i fizički izgled isprati - rekao je doktor.

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track