JEDAN OD POSLEDNJIH BORINIH KONCERATA KRIO POTRESNE DETALJE: Slovenačka novinarka: Činilo se kao da mu nije ništa, a zapravo...
Foto: Vladimir Šporčić, Shutterstock

kurir televizija

JEDAN OD POSLEDNJIH BORINIH KONCERATA KRIO POTRESNE DETALJE: Slovenačka novinarka: Činilo se kao da mu nije ništa, a zapravo...

Stars -

Bora Đorđević tešku upalu pluća imao je i u aprilu, a sa tom dijagnozom je pevao i na velikom koncertu u Ljubljani 20. aprila, povodom 45 godina postojanja grupe. To je jedan od njegovih poslednjih koncerata, a Tamara Goričanec, voditeljka na televiziji i radiju Aktual iz Ljubljane, prisustvovala je samom nastupu.

Iako kaže da je koncert bio predivno iskustvo, ona podseća i na potresnu činjenicu da je Bora pred izlazak na binu bio na kiseoniku, kao i da je ekipa Hitne pomoći sve vreme dežurala pored same bine.

03:31

Jedan od poslednjih koncerata Bore Čorbe krio potresne detalje: Odradio je koncert kao da mu nije ništa, a zapravo...

- Odradio je koncert kao da mu nije ništa, rutinski kao da je zdrav, u najboljim godinama, neko vreme je sedeo, neko vreme stajao, ne može čovek da zamisli da sa upalom pluća neko tako lepo peva. Bio je pun fora, stvarno je bilo odlično - ispričala je slovenska voditeljka.

Ona je više puta istakla i topli odnos koji je preminuli pevač imao sa svim ljudima koje je sreo, pa ispričala i lepu anegdotu svog prijatelja koji je Boru sreo na ulici:

- Jedan moj prijatelj je imao svirku na ulici i prošao je Bora sa svojim psom, a prijatelj je baš pevao jednu od njegovih pesama. Bora je zastao i pevao sa njim, zaista je bio ljudski čovek, bio je uvek spreman da popriča.

Tamara Goričanec
foto: Kurir Televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:47

MALO KO ZNA DA JE BORA IMAO OVAJ DAR! Kum slavnog pesnika otkrio: Hteo je time da se bavi kao klinac, I DALJE ČUVAM TU USPOMENU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track