Vesna Zmijanac svojevremeno je bila jedna od najvećih zvezda stare Jugoslavije, a jedan od njenih velikih hitova je pesma "Ne kunite crne oči".

Dragan Stojković Bosanac prisetio se jednom prilikom saradnje sa Vesnom Zmijanac i otkrio da je plakala jer nije želela da snimi pesmu koja je kasnije postala hit.

vesna-zmijanac-3.jpg
ATA images 
foto: Ata images

- Vesna je isto pre toga imala hit, međutim ja sam joj napravio pesmu "Ne kunite crne oči“, to je moja pesma. Tu je bilo osam pesama, osam hitova.Ona je tada pokazala jedno strpljenje, kad smo snimali tu ploču bilo je tu i suza, neće da peva, pa hoće da peva. Izlazila je napolje, pa se vraćala, stvarno je bilo tako, ali eto uspeli smo - ispričao je kompozitor tada.

bosanac-1.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Vesna Zmijanac bila je pre Zorice Brunclik u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, a kako je Kemiš napisao, on je saznao da je Vesna u jednom trenutku bila s njegovim kolegom i prijateljem Draganom Stojkovićem Bosancem.

- U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture – napisao je Kemiš.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC