MISICU PITALI DA LI UZIMA BOGDANOVO PREZIME, A SVATOVI ODMAH SKOČILI ZBOG NJENOG ODGOVORA! Novi detalji sa građanskog venčanja
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

svadba, svadba

MISICU PITALI DA LI UZIMA BOGDANOVO PREZIME, A SVATOVI ODMAH SKOČILI ZBOG NJENOG ODGOVORA! Novi detalji sa građanskog venčanja

Stars -

Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", udala se danas za svog izabranika, poznatog beogradskog ugostitelja Bogdana Srejovića.

Ona mu se prethodno, pre mesec dana, na intimnoj ceremoniji u manastiru Gračanica zaklela na večnu ljubav, a danas su sklopili građanski brak na gala svadbenom veselju u poznatom prestoničkom restoranu.

Trudna mlada zablistala je u raskošnoj venčanici, dok je mladoženja za ovu priliku odabrao efektno, elegantno odelo crne boje.

00:09

Bogdan i Misica stigli na venčanje

Sva pažnja bila je usmerena ka njima kada je počela zvanična ceremonija građanskog venčanja. Matičarka ih je upoznala sa pravima i obavezama u vezi sa bračnom zajednicom, a nakon što su izgovorili "sudbonosno da", došla je na red priča o prezimenu.

Matičarka je upitala Jovanu Ljubisavljević kako će se prezivati od sada, a svatovi su bili oduševljeni kada je ponosno rekla da uzima muževljevo prezime, te da će se od danas prezivati Srejović.

Bogdan Srejović, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen

Isto pitanje dobio je i mladoženja, koji je zbijao šale i svima jasno stavio do znanja da će i nadalje biti Srejović.

Inače, Jovana je u blagoslovenom stanju i uskoro će ona i Bogdan postati roditelji dečaka.

kurir.rs/pink

Bonus video:

00:22

Bogdan i Misica stigli na venčanje 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track