m-2003-1-.jpg
Wayout 
foto: Wayout

Hurgada iz prve ruke! Verovatno ste već odavno čuli ovaj slogan, a niste znali odakle potiče… Wayout je još pre 18 godina, kao svoju prvu destinaciju, otvorio Hurgadu. U proteklih 18 godina, a zahvaljujući svojim putnicima, postali smo tur operater br.1 po broju putnika za Hurgadu.

Slika Hurgada Banner

Hurgada, biser Egipatske obale, nalazi se na obali Crvenog mora koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Nastala je pre manje od jednog veka, a od sedamdesetih godina postaje najpopularnije

egipatsko letovalište. Nalazi se oko 5 sati vožnje južno od Kaira. Grad je podeljen na tri dela: El Dahar (stari deo sa bazarom), Sekalla (noviji deo) i El Korra Road (moderan deo).

Iz naše široke ponude izdvajamo:

Hilton Hurghada Plaza 5*lux Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

hiltonplaza-sep.jpg
promo 
foto: Promo

Hotel Hilton Hurghada Plaza nudi nesmetan pogled na Crveno more iz svake sobe, a poseduje peščanu plažu i sadržaje za sportove na vodi.

hiltonplaza-okt.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

U hotelu Hilton Hurghada Plaza možete se opustiti oko velikog otvorenog bazena, dok se deca igraju u plitkom bazenu, koji nadzire spasilac.

Steigenberger Aqua Magic 5* Hotel Steigenberger Aqua Magic je otvoren 1.januara 2014.godine u Hurgadi i ono po čemu se odmah istakao su prostrane sobe i fenomenalan Aqua park. Hotel nudi zabavne sadržaje i sportske aktivnosti za goste svih godina. Možete se relaksirati u spa centru sa saunom i parnim kupatilom ili uživati u sunčanim danima na privatnoj plaži hotela.

steigenbergeraquamagic.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Hotel raspolaže sa 394 standardne sobe, 294 porodične sobe i 15 apartmana. Sve sobe su sa pogledom na bazen ili baštu, imaju balkon, klimu i temperaturu u sobi sami podešavate prema svojim željama.

U sobama su veliki francuski kreveti ili dva odvojena kreveta. Kupatila imaju tuš kabinu ili kadu. U sobama su Vam na raspolaganju i mini bar, aparat za kafu/čaj, telefon, satelitska televizija...

Long Beach Resort 4*Lux Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

longbeach-sep.jpg
Wayout 
foto: Wayout

Hotel Long Beach Resort nalazi se na jugu Hurgade, udaljen 20 minuta vožnje od novog centra grada i oko pola sata od marine. Međunarodni aerodrom u Hurgadi nalazi se na 14 kilometara od hotela.

longbeach-okt.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Hotel Vam nudi privatnu dugačku peščanu plažu na obali Crvenog mora. Takođe možete koristiti i neki od 6 bazena na otvorenom, od kojih je jedan sa toboganima za odrasle.

Giftun Azur 3*lux

Hotel Giftun Azur nalazi se u Hurgadi, na samo par minuta vožnje od međunarodnog aerodroma. U blizini je novog centra grada, i na oko 5 kilometara od marine.Hotel se nalazi na svom privatnom delu plaže i ima svoje bazene na otvorenom.

giftunazur-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Sobe u Giftun Azur-u su prostrane i klimatizovane, imaju satelitsku televiziju, pribor za spremanje kafe i čaja, telefon, kao i mini bar. Imaju pogled na more, bazen ili baštu. Moderno i elegantno su dekorisane, u neutralnim bojama. Gosti mogu koristiti uslugu na bazi švedskog stola u glavnom restoranu, ali imaju mogu imati i obrok u nekom od a la carte restorana poput italijanskog La Piazzeta, ribljeg restorana Pirates of Red Sea, brazilski i meksički restoran El Gaucho,

Bella Vista 4*

Bella Vista Resort nalazi se u Sakali, starom centru Hurgade, na samo par minuta vožnje od popularnog šetališta Memša, i na 6 kilometra od aerodroma.Lokacija hotela omogućava gostima da posete brojne suvenirnice, radnjice i lokale, kao i da posete Hurgada Marinu. Do novog centra grada može se doći za samo par minuta vožnje.

bellavista-sep.jpg
Wayout 
foto: wayout

Bella Vista ima svoju privatnu peščanu plažu, dva bazena na otvorenom, dečiji bazen, i sopstvenu malu marinu. Sve sobe su klimatizovane, imaju satelitsku televiziju, telefon, sef, mini bar, fen za kosu, terasu ili balkon.

U sklopu hotela nalaze se 2 restorana, picerija, bar u lobiju, bar na bazenu i plaži, menjačnica i veliki broj prodavnica

Mercure hotel hurghada 4*lux

Hotel Mercure je atraktivan hotel sa 4 zvezdice, nalazi se na 10 minuta vožnje južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi. Samo je 6 kilometara od novog centra Hurgade. Nalazi se u blizini tržnog centra Senzo. Slika Hotel Mercure 4*lux sep Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu na prelepom Crvenom moru. Svojim gostima nudi dva bazena na otvorenom. Sve sobe su klimatizovane i imaju izlaz na privatnu terasu ili balkon. Svaka smeštajna jedinica ima fen za kosu,

mercure-sep.jpg
Wayout 
foto: Wayout

mini bar, telefon, televizor sa ravnim ekranom, bademantile, sef i sopstveno kupatilo sa tušem.

Sea Gull 4*lux

Hotel Sea Gull se nalazi u samom centru Hurgade u ulici Sheraton street, i od aerodroma je udaljen svega 10ak minuta vožnje. Na sopstvenoj peščanoj obali i u samom centru svih zbivanja nadahnutih duhom orijenta i lokalnog života. Hotel raspolaže sa 710 klimatizovanih i prostranih, moderno dekorisanih soba. Svaka soba ima telefon, mini bar, SAT TV, fen, pribor za pripremanje kafe i čaja, kao i room service uz doplatu.

seagull-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs
seagull-okt.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Izlaz na privatnu plažu hotela omogućava Vam da se opustite u kompletnom komforu i privatnosti. U sklopu hotela se takođe nalazi 5 bazena, od kojih je jedan sa toboganima

Imperial Shams ABu Soma 4*

Hotel Imperial Shams Abu Soma se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, nadomak tirkizno plavog mora sa koralnim grebenom. Od aerodroma je hotel udaljen 45 kilometara, a od centra grada 50 kilometara. Hotel raspolaže sa 322 sobe i sve imaju centralnu klimu, SAT TV,

imperialshamsabusoma-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

mini frižider, sef, fen za kosu, telefon i balkon ili terasu. Gostima hotela su na raspolaganju glavni restoran, 2 a la carte restorana, 4 bara, diskoteka, 2 bazena, dečiji bazen, dečiji klub, igralište, mini disko, SPA centar. Za ljubitelje sportova na raspolaganju su soba za bilijar, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, centar za sportove na vodi. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

King Tut Resort 4*

Hotel King Tut se nalazi u blizini centra Sakale, a od aerodroma je udaljen 5 km. Nalazi se direktno na sopstvenoj peščanoj plaži. Hotel

kingtut-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

raspolaže sa 133 sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, telefon, SAT TV, fen za kosu i balkon. Gostima hotela na raspolaganju su 3 glavna restorana (od kojih je jedan na plaži), 4 bara ( od kojih je jedan na plaži), bazen, sauna, đakuzi, sobe za masažu i animacioni tim.

Moreno Resort & Spa 4*

Moreno Resort and Spa se nalazi u Hurgadi, na 2,4 km od znamenitosti Plaža El Sakia. Ovaj objekat nudi smeštaj sa vrtom, besplatnim privatnim parkingom, terasom i barom.

morenoresortspa-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

U objektu Moreno Resort and Spa sve smeštajne jedinice nude sto, flat-screen televizor, sopstveno kupatilo, posteljinu, peškire i balkon sa pogledom na more. Sve smeštajne jedinice nude sef. Sadržaji ovog objekta obuhvataju restoran, poslugu u sobi i recepciju koja radi non-stop, kao i besplatan WiFi u celom objektu.

Sunny Days resort 4*

Hotel je lociran kraj tirkizno plave vode Crvenog mora, koja okružuje hotel sa istoka i juga sa prirodnom lagunom koja zalazi unutar hotelskog kompleksa.Nalazi se u Sakali, na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko minuta od centra grada.

sunnydays-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Hotel poseduje 837 soba koje su opremljene klimom, tuš, idd/direktnom tel. linijom, in house movie, mini barom, frižiderom, TV. Poseduje privatnu peščanu plažu, restorane, glavni restoran, lobby bar, fish market, beach bar, pool bar, oriental café.

Marlin Inn Azur Resort4*

Marlin Inn Azur Resort se nalazi u samom centru Hurgade, na čuvenom šetalištu Memša. Nalazi se samo 3 kilometra od međunarodnog aerodroma u Hurgadi.Lokacija ovog hotela dopušta putnicima da posete brojne suvenirnice, prodavnice i lokale u centru Hurgade sa lakoćom.

marlininn-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Sve sobe su dobro opremljene, imaju satelitsku televiziju, mini bar, sef, fen, pribor za spremanje kafe i čaja, kao i izlaz na balkon. Gosti imaju priliku da uživaju u kristalno čistoj vodi Crvenog mora na hotelskoj plaži. U sklopu hotela nalazi se bazen na otvorenom, kao i dečiji bazen.

Titanic Palace 5*

Hotel Titanic Palace nalazi se peščanoj plaži, na udaljenosti od 15 km južno od centra Hurgade, ka Safagi.

titanicpalace-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Hotel raspolaže sa 116 standardnih soba, 90 porodičnih soba, 114 superior soba, 4 sobe za osobe sa invaliditetom, 174 Swimming Up sobe i 47 bungalova. Standardne sobe imaju klimu, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, SAT/LCD TV, sef, minibar i terasu.

Hotel Kairaba Aqua Mondo 5*

Hotel Kairaba Aqua Mondo Abu Soma je nov u našoj ponudi, otvoren 2022. godine. Nalazi se oko 35 kilometara južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi. Od Safage je udaljen oko 8 kilometara.

kairabaaquamondoabusoma-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Hotelska plaža nalazi se u zalivu Soma, poznatom po prelepim plažama, miru i tišini. Hotel poseduje i četiri bazena na otvoreno, kao i akva park. Plaža ima postepen ulazak u vodu. Sobe su klimatizovane, imaju sef, mini bar, telefon i SAT TV, fen za kosu, pribor za spremanje kafe i čaja, kao i balkon.

Old Palace Sahl Hasheesh 5* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

oldpalace-sep.jpg
Wayout 
foto: Wayout

Hotel se nalazi u okviru Sahl Hasheesh resorta, zauzima površinu od 62000m² i udaljen je 25km od aerodroma u Hurgadi. Ima privatnu peščanu plažu sa dosta korala, ležaljke, sucobrani, peškiri za plažu i dušeci su uračunati u cenu.

Amarina Abu Soma Resort 5*

Objekat Amarina Abu Soma Resort & Aquapark je hotel sa 5 zvezdica sa privatnim prostorom na plaži, a nalazi se u zalivu Soma (Soma Bay). U ponudi su grejani bazen na otvorenom i 2 restorana. Sadržaji za sportove na vodi dostupni su na zahtev. Ovaj smeštajni objekat je u potpunosti renoviran i rebrendiran tokom 2019. godine.

amarinaabusoma-sep.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Sve toplo uređene smeštajne jedinice objekta Amarina Abu Soma Resort & Aquapark imaju klima-uređaj. Svaka soba i suite jedinica sadrži mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom. Sve sobe poseduju balkon ili terasu s pogledom na more i bazen.

m-2003-1-.jpg
Wayout 
foto: Wayout

Kao organizator putovanja sa najvećim brojem putnika za Egipat, Kipar, UAE i ostale destinacije, što smo postigli zahvaljujući Vašoj neizmernoj podršci, nudimo Vam najbolju uslugu uz pristupačne cene (ako nađete jeftinije čak i na internet portalima vraćamo Vam razliku)

Potrudili smo se da unapredimo uslugu i nudimo Vam opciju rezervacije bez dolaska u agenciju, samo popunite formu za online rezerevaciju na našem sajtu (kao na slici ispod). Unesite destinaciju, hotel, željeni period putovanja i Vaše podatke i naš agent prodaje će Vas kontaktirati putem telefona i odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

slika--rezervacije.jpg
Promo/wayout.rs 
foto: Promo/wayout.rs

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

VAŠ ODMOR JE NAŠA BRIGA!

Promo