Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je u 72. godini u bolnici u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, a uz njega je do samog kraja bila supruga Dubravka.

bora-8.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

Ona je obilazila Boru svaki dan, puštala mu pesme Riblje čorbe, razne glasovne poruke podrške koje su slali prijatelji, rodbina i poznate osobe sa estrade.

Privatna Arhiva EKSKLUZIVNO! POSLEDNJI PLES BORE I NJEGOVE VOLJENE DUBRAVKE: Zagrljeni uz stihove Arsena Dedića, ona mu šapuće "Volim te"

Pre nego što je roker završio u bolnici, o njihovoj ljubavi se nije toliko znalo u javnosti, osim onoga što je sam Đorđević pričao u medijima. Kurir je došao do jednog od poslednjih snimaka pokojnog rokera na kojem pleše sa voljenom Dubravkom. Video je snimljen u jednom restoranu na slovenačkom primorju.

Njih dvoje su bili jedini par na podijumu, zaljubljeno plešuću uz pesmu Arsena Dedića "Otkako te ne volim". Dok su išli stihovi, Dubravka mu je šapnula: "Volim te."

Privatna arhiva Poslednji ples Bore Djordjevica i Dubravke

Podsetimo, muzičar se zbog ljubavi sa Slovenkom, koja je od njega mlađa 28 godina, preselio u Ljubljanu, a venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini. Svojoj voljenoj Dubravki posvetio je roman "Pusto ostrvo", na ruci istetovirao i njen lik i posvetio joj je i ceo album "Da tebe nije". Ona mu je, kako je znao da kaže, vratila veru u ljubav i emocije. Dubravka mu je pomogla da u svoj život uvede drastične promene i do kraja je bio okružen njenom ljubavlju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.