Tokom jutarnjeg programa koji je vodila Jovana Jeremić, jedan od voditelja projekta "Elita", Darko Tanasijević, uključio se uživo i otkrio detalje o novoj sezoni koja samo što nije počela.

Naime, on je rekao kako više ne može da ćuti, te da se nada da u tom momentu ne gledaju program ni Milica ni Željko Mitrović.

- Moram otkriti tajnu, nadam se da sada ni Milica ni Željko ne gledaju program, ali ova sezona će biti nešto sasvim drugačije. Dva dana ulaska u Elitu nisu slučajna, to je zato što postoje tajni učesnici i to učesnici koji su već velike zvezde - započeo je Darko.

334738621-561140706003950-4141942688022313284-n.jpg
Printscreen Instagram 
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

- Neki od tih učesnika će se useliti tokom sutrašnje noći, a čitave sezone će biti podeljeni. Ono što će publici biti zanimljivo je činjenica da će biti nikad teže, a ono što vi znate kada je reč o imenima ljudi koji bi trebalo da se usele večeras nije ni 15% ljudi. Ja sam zavirio u regularan spisak i ostao iznenađen, kada je reč o tajnim imenima, velikim zvezdama, mi voditelji nemamo pristup tome, to znaju samo Milica i Željko, i još 2-3 njihova saradnika - zaključio je voditelj.

Bonus video:

MONDO Teorije zavere