Voditeljka Sanja Marinković još od osnovne škole je znala da je novinarstvo put kojim želi da ide, a kako su gosti njene emisije često rijaliti učesnici, voditeljka je otkrila da li joj to smeta.

sava-centar-03092024-0844.jpg
ATA images 
foto: Ata Images

- Volim svoj posao, ništa mi ne predstavlja problem. Sve je to izazov. I intervju sa njima je izazov, kao što je i intervju sa predsednikom države. Svaka vrsta razgovora za mene kao novinara je novi izazov. Ne bih uživala u ovom poslu da to ne volim, tako da su oni meni svi podjednako interesantni, a oni svi sami o sebi najbolje govore – priča Sanja koja otkriva čime bi volela da se bavi da nije novinarka:

- U šali volim da kažem da nisam novinarka bila bih čistačica, odlično bih slagala ormane kod kuće, šalim se. Nikada o tome nisam razmišljala, ovim poslom se bavim od 1996. godine. Novinarka sam htela da postanem još u osnovnoj školi. Oduvek je to bila moja najveća ambicija. Profesor u srednjoj školi me je dovoljno inspirisao da ostanem dosledna toj odluci, moj tata je smatrao da novinarstvo treba da mi bude hobi.

Svaka žena teži onom idealnom, u svakom smislu, a voditeljka je otkrila da li je ona pronašla svog idealnog partnera, koji bi upotpunio njenu sreću i uspeh.

- Nisam našla nekog idealnog i on ne postoji. Svaki muškarac koji se našao u životu jedne žene je imao svoj pravi trenutak. Sve partnere sa kojima sam provodila vreme su imali svoju ulogu u tom trenutku, svi su mi prijali, svako od njih ima zasluženo mesto u mom srcu, jedan od njih je i otac mog deteta. Ništa ja tu ne bih menjala, jer mislim da je najveća mera sreće voleti, a nebrojati. Nadam se da sam jedna od onih koja će tek strasno da voli i da će u tim slastima ljubavi da uživa - rekla je Sanja.

amigi-show-19032024-0065.jpg
ATA images 
foto: ata images

Ona je u jednoj od prethodnih sezona emisije “Magazin In” ugostila Katarinu Živković, a nakon pevačicinog gostovanja, nastale su nesuglasice jer Živkovićevoj nije prijao način ophođenja voditeljke prema njoj, kao i to što je jedan deo njene izjave nije emitovan u emisiji.

Dve godine kasnije, voditeljka je otkrila da li su njih dve zakopale ratne sekire.

- Ona nije moja intimna prijateljica, da bih ja sa njom izgladila bilo kakve odnose. Sa njom imam odnose strogo profesionalne, kao novinar i gost, a sve što je na lepo i na ljubav i na roditeljstvo, ja pozdravljam - rekla je voditeljka.

Javni posao iziskuje i negovan izgled, u čemu voditeljka nikako ne izostaje, a kako kaže, za to kako ona izgleda je zaslužan iscrpan trening.

- Ta borba protiv starenja, da svi moramo da budemo mladoliki u bilo kojim godinama, o tome se mnogo danas govori. Važna je energija. Bavim se sportom od šeste godine. Nikada nisam prestala, volim da mi dan počne kroz ozbiljnu sportsku aktivnovnost. Kada to završim i popijem svoju prvu kafu posle treninga, negde posle 11 i onda sav stres nestaje. Mislim da je za sve što se tiče mog izgleda zaslužan sport, ima tu začina i raznih dermatologa, doktora za estetsku hirurgiju. Ništa hirurški na sebi nisam radila, ali sve ono što može da se popravi da izgledam svežije, to jesam. Kao što je Kijanu Rivs rekao: “Mnogo čuda, mnogo odricanja, mnogo borbe da biste u najzrelijim godinima bili zdravi i dobro se osećali”. Treniram svaki dan – rekla je Sanja Marinković.

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

Bonus video:

Kurir Intervju Sanja Marinković