Luni Đogani ispunila se najveća želja da joj se pomire majka Anabela Atijas i otac Gagi Đogani. To se desilo pre nekoliko meseci i to upravo na nagovor nekadašnje pobednice "Zadruge" i njene sestre Nine Đogani.

img-0401.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Nakon što su rešili sve nesuglasice iz prošlosti, Anabela i Gagi su rešili i da opet nastupaju zajedno. jedan nastup su imali početkom leta, kada njihova starija ćerka nije mogla da prisustvuje jer je s mužem Markom Miljkovićem i ćerkama bila na moru, ali sada je došla da podrži mamu i tatu.

Naime, dvojac Fanki Dži nastupao je u petak veče u jednom klubu u Beogradu. Luna se skockala i sa mužem otišla u provod za koji su bili zaduženi njeni roditelji. Njoj je srce bilo na mestu, a pre nego što su započeli nastup Luna je pozirala sa mamom i tatom.

img-0400.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Fotografije je objavila na Instagramu gde je citirala Brendu Donald:

- Ništa nije bitnije za dete nego mesto koje može nazvati domom.

Luna se odlično zabavljala pa je na Instagram stori kačila i snimke kako igra sa tatom, pa sa mamom, a snimila je i trenutak dok su se njih dvoje nalazili zajedno na bini. Osmeh joj celo veče nije silazio s lica i videlo se da je presrećna pošto su dešavanja u njenoj porodici konačno ušla u mirnu luku.

img-0402.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

I Marko je na svoj profil objavljivao snimke nastupa čime je pokazao da je sad u njegovom odnosu sa Anabelom sve u najboljem redu.

Bonus video:

instagram/luna_djogani Luna pokazala ćerkicinu sobu, sve u roze