Pevačica Dara Bubamara sa bivšim mužem Milanom Kesićem dobila je sina, a snimak koji je danas osvanuo na dečakovom profilu na Instagramu zabrinuo je sve.

Naime, Kosta, koji ima samo 15 godina je na svom storiju podelio kako vozi automobil marke mercedes, dok je u pozadini pojačao muziku do daske i to pesmu svoje majke: "Može nam se može"

img2ca0fb50051372fdcccdf63512420b41v.jpg
A.J. Panić 
foto: A.J. Panić

Dara Bubamara je pustila sina da sedne za volan, što je nedopustivo, a zbog ovog njenog postupka mreže su se usijale, a snimak je odmah osvanuo i na jednoj Instagram stranici.

- Sin Radojke Dare Bubamare star 15, divlja kroz Futog automobilom i snima se sa Instagram, i to na mestu gde je ograničenje 30 kilometara na čas - piše je u opisu videa.

Ovo nije prvi put da se na Instagramu pojavljuju snimci sina Dare Bubamare kako vozi auto. Ima i drugih poznatih koji maloletnoj deci dozvoljavaju da uzmu volan u ruke. Takav slučaj nedavno se desio kada je Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić dala svojoj ćerki, koja ima 10 godina da vozi automobil.

Silvija je tada pustila ćerku da sama sedne za volanom, dok je ona bila na mestu suvozača i napisala: "Prva vožnja".

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

Bonus video:

Instagram U ovom luksuzu odmara Dara Bubamara