Pevač i bivši učesnik "Zadruge", Mišel Gvozdenović izgovorio je sudbonosno da ove godine u martu u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Banjici. Pevač i njegova 13 godina mlađa partnerka Jana, sa kojom ima ćerku, pre nekoliko meseci su se pred Bogom zavetovali na večnu ljubav.

Nakon crkvenog venčanja, njih dvoje su otkrili da su presrećni, a pevač je tada naglasio da je bio posebno emotivan.

- Ja status oženjenog čoveka nosim već godinu i po dana. Ovo je još jedan veći uspeh, krunisanje našeg brak, krštenje našeg deteta. Danas sam posebno emotivan, srećan, ispunjen, ovo je naš dan. Živeo sam za ovaj trenutak. Volimo se, poštujemo i cenimo se. Prve bračne noći nećemo spavati, veselićemo se do zore. Biće prvi ples, a u toku večeri će biti neka pesma koju ću posvetiti svojoj supruzi. Koliko ja znam, snajka i svekrva se slažu. Obostrano je poštovanje. Ja poštujem njene roditelje, nemam da kažem ništa loše - rekao je Mišel.

O Gvozdenovićevoj supruzi Jani se veoma malo zna, te je on jednom prilikom rešio da otkrije nepoznate detalje o ženi koja je osvojila njegovo srce.

- Ona je iz totalno drugog sveta, jedna jako mlada devojka, odnosno sada žena. Ima samo dvadeset i jednu godinu. Iskreno ona nije nešto preterano pratila „Zvezde Granda“ dok sam se takmičio, kao ni rijaliti. Trenutno je na trećoj godini studija francuskog jezika. Inače je stomatološka sestra i veoma sam ponosan što je toliko uspešna, stiže i da radi i da uči - ponosno je otkrio Mišel u intervjuu pre dve godine i otkrio da mu razlika u godinama ni malo ne smeta.

- Veoma je zrela za svoje godine, kada razgovaram sa njom imam utisak da razgovaram sa nekim ko je približno mojih godina. Jako je staložena i mirna, to mi se posebno sviđa kod nje - priznao je pevač za "Grand" i dodao da ga je takvom suprugom Bog nagradio.

kurir.rs/blic

Bonus video:

Kurir Nova učesnica zasenila sve svojim dekolteom