Glumac Dragan Marinković Maca i njegova supruga Jovana obeležavaju deceniju zajedničkog života, slavljem ljubavi koje ne poznaje granice godina ni predrasuda.

ffs-otvaranje-12082023-0237.jpg
ATA images 
foto: ATA images

Macina i Jovanina ljubavna priča pokazuje da prava ljubav ne poznaje granice i da je moguće pronaći sreću i harmoniju uprkos razlikama u godinama i životnim iskustvima.

Maca je otkrio da je često "namerno prošetao" kako bi "slučajno sreo" Jovanu, a njihova veza brzo je prerasla u brak. Uprkos Macinom ranijem obećanju da se više nikada neće ženiti, par je stupio u brak nakon samo nekoliko meseci zabavljanja.

20240909-09-21-06stories--instagram.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir," izjavio je Maca u emisiji "Magazin In".

Maca je istakao da se Jovana odlično slaže sa njegovim sinovima i da par ima želju da proširi porodicu. Iako su se suočili sa teškim gubitkom, njihova želja za roditeljstvom ostaje jaka.

- Jovana se divno slaže sa njima. Ona zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dvadesetoro dece, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - rekao je ranije Maca.

20240909-09-20-59stories--instagram.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Govoreći o gubitku beba, Maca je otkrio da su se povukli iz Beograda i pronašli utočište u Trebinju, gde su se odmorili i oporavili od teških trenutaka.

- Jovani je bilo užasno. Morali smo posle toga da odemo na nekoliko meseci van Beograda kako bismo se sklonili od svega. Trebinje nam je bilo utočište četiri-pet meseci. Tamo smo se fino odmorili od beogradske gužve i haosa - rekao je Marinković tada za emisiju "Premijera".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Kurir televizija Dragan Marinković Maca - Nije sve tako crno