Đoganijevi baš imaju žicu za biznis. Posle Silvije, sad i Manuela, mlađa ćerka Đoleta Đoganija iSlađane Delibašić, zgrće novac, ali u ugostiteljstvu.

Naime, Denser Đole Đogani ima četvoro dece, iz braka sa Slađom Delibašić dobio dve ćerke Silviju i Manuelu, dok sa Vesnom ima ćerku Lauru i sina Adriana. Đoletova prva ćerka Silvija je pokušala da krene njegovim stopama i ušla je u muzičke vode, pa je čak snimila i nekoliko pesama, ali se onda povukla sa estrade. Sada je zaposlena u svojoj struci i radi kao vaspitačica u privatnom vrtiću koji je otvorila njena majka Slađa.

20240909-09-55-50slatkoterija--slatkoterija--instagram-photos-and-videos-and-1-more-page--pro.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Druga ćerka koju je Đole dobio u braku sa Slađom, Marinela je takođe krenula u muzičke vode pa je tako nastupala i u "X faktoru" kao takmičarka, ali se nakon toga i ona povukla sa estrade i iz medija. Marinela je upisala Fakultet za fizičku kulturu i menadžment i diplomirala, a sada je navodno otvorila svoj biznis koji je postao hit u gradu.

20240909-09-55-59slatkoterija--slatkoterija--instagram-photos-and-videos-and-1-more-page--pro.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Naime, sudeći po društvenim mrežama, Manuela je otišla u ugostiteljske vode i otvorila prvu kafeteriju gde se kafa služi u krofni. Sudeći po društvenim mrežama, mušterije su prezadovoljne i hvale uslugu i ukuse. Sem što se nudi sve vrste kafe u korfni, uveli su i sladoled u krofni.

Bonus video:

Kurir Luna Đogani