Svađe na estradi su veoma prisutne, a mnogi pevači i pevačice govore kako su na javnoj sceni prava i iskrena prijateljstva jako retka.

screenshot-40.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Međutim, ima i onih koji pokazuju suprotno. Mnogi su prave prijatelje upravo našli na estradi, te se godinama druže i privatno. U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" članovi žirija neretko se raspravljaju i tom prilikom padnu teške reči, međutim, kada se ugase kamere oni su u sjajnim odnosima.

111598-220811.00-37-02-18.still001.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Kao neko ko je oduvek bio bez dlake na jeziku, muzičar Đorđe David, sada je otkrio ko je za njega najbolje osoba na estradi, te je istakao da ova pevačica u sebi nema ni trunku sujete niti zlobe.

viki-miljkovic.jpg
ATA images 
foto: ATA images

- Viki Miljković! Na keca! Ljudi, to je najbolji čovek na estradi kojeg sam ja upoznao za 58 godina. Nisam sreo osobu u ovom poslu koja nema ni jedan gram zla, zavisnosti, sujete, i ako mi je iko u životu pomogao onako obilato za ovih četiri-pet godina koliko sam u žiriju svojim savetima, vremenom, smirivanjem mog ustreptalog duha to je Viki Miljković. Beskrajno sam joj zahvalan - rekao je roker nedavno.

Kurir.rs/ Blic / Preneo: M. J.

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC