Jelena Karleuša prethodnih nekoliko dana provela je u Parizu. Ona je odsela u jednom od najluksuznijih hotela u francuskoj prestonici.

byf-kzn-05092024-0060.jpg
ATAIMAGES 
foto: ATAImages

Kurir paparaco, uslikao je pop zvezdu prilikom povratka iz Grada svetlosti na aerodromu Šarl de Gol, u trenutku kada je Jelena u društvu svog producenta i svojih ćerki, prolazila kontrolu prtljaga.

Kurir, Shutterstock, ATAIMAGES PAPARACO! JK NA AERODROMU U FRANCUSKOJ: Kao sav normalan svet, bez frizure i šminke blista! Jednim potezom oduševila sve (VIDEO)

Iako bez trunke šminke i u potpunom prirodnom izdanju, diva je raspametila sve putnike. Jelena je kao sav normalan svet, strpljivo čekala u redu, a na aerodrom je iako putuje biznis klasom, došla na vreme, kako bi vreme pred let za Beograd iskoristila i za šoping u fri- šopu. JK je za putovanje odabrala kežual odevnu kombinaciju - donji deo trenerke u bež boji, crnu majicu, a u prvom planu je bila njena "balensijaga" torba.

Kurir televizija Jelena Karleusa na aerodromu u Parizu

Podsetimo, Karleuša je rešila da svoje ćerke Atinu i Niku iznenadi rođendanskim putovanjem u Pariz, gde je provela nekoliko dana.

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC