Učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević bila je u ozbiljnoj je vezi sa 14 godina starijim biznismenom Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom pevačice Cece Ražnatović, a nedavno se ljubavni par venčao u strogoj tajnosti.

jovana-ljubisavljevic-bogdan-srejovic.jpg
Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić 
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Mesec i po dana kasnije bračni par je organizovao gala svadbu u srcu Beograda i obavio građansko venčanje nakon koga je usledila luda žurka.

Jovana je za ove dve prilike izabrala potpuno različite venčanice.

Za ceremoniju u manastiru bivša misica je nosila svedenu belu haljinu koja je po sebi imala bisere, a nekoliko dana je ova venčanica bila tema komentarisanja.

20240723-08-46-34jovana-ljubisavljevic--ljubisavljeviceva--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Na društvenim mrežama se mnogo govorilo o njenoj skromnosti i jednostavnosti, a Jovana je ponosno objavila i video na Instagramu gde je pokazala svaki detalj na haljini.

Instagram/ljubisavljeviceva Venčanica Jovane LJubisavljević

Kada je u pitanju svadba, venčanica je bila sve suprotno od prethodne, raskošna i u stilu princeze.

Printskrin/Instagram JEDNA VENČANICA SKROMNA I JEDNOSTAVNA, A DRUGA GLAMUR I RASKOŠ: Jovanine dve potpuno različite haljine ostavile bez daha (FOTO)

Duboki dekolte je hrasio prednju stranu, dok su se pozadi videla do pola gola leđa. Jovana je ovoga puta nosila skupljenu kosu u visoki rep za razliku od svečane ceremonije u manastiru gde je imala svoju prirodnu puštenu kosu.

Kurir Bogdan i Misica stigli na venčanje 

Bonus video:

Kurir Jovana Ljubisavljević otišla da se pomoli Svetoj Petki na Kalemegdanu