Crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, šokirao je sve kada je otkriveno da ulazio u rijaliti program "Elita 8". Njegov rastanak sa porodicom bio je veoma emotivan, te se jasno vidi kako svi plaču dok ga prate za Beograd, a ovaj snimak ubrzo je naišao na brojne komentare.

"Vratiće se tata životi moji, volim vas", napisao je Jodžir uz snimak, a potom su se na društvenim mrežama nizali razni komentari.

"Ja mislio ide čovek u rat, a on ide u rijaliti", napisao je jedan od korisnika "X" mreže. "Šta mu je ovo trebalo", Iskreno, šok", "Meni ovo nije normalno", "Svaki rastanak je težak, pa makar i ovakav za rijaliti", pisali su ispod videa.

Inače, Jodžir snima klipove sa svojom suprugom Irenom, novinarkom i voditeljkom, i njihovo dvoje dece, Reljom i Irinom. Njegova porodična dinamika često inspiriše sadržaj koji deli sa svojom rastućom publikom, dodajući lični pečat njegovom radu.

- Mogu da zaradim između 15 i 18, najviše što sam uzeo je 18 hiljada evra. To sam uzeo jedan mesec, ali tu 10, 12, 15... Ispod 10 ne idem, jer imam nekih 7,8 fiksnih i to je 10. I pritom, izvini, nisam najskuplji u Crnoj Gori, nego ih ima jedno pet skupljih od mene, a ne mogu da mi prismrde", izjavio je Jodžir, otkrivajući impresivne cifre koje zarađuje kao influenser.