Jesen u Beogradu donosi pregršt koncerata, a 7. novembar rezervisan je za nastup jednog od najpopularnijih izvođača domaće muzičke scene - Nenada Jovanovića Blizanca.

U emisiji "Puls Srbije," Nenad je podelio detalje o svom prvom solističkom koncertu, o pesmama koje je pisao za sebe i kolege, kao i o tome kako uspeva da balansira između uspešne karijere i privatnog života.

- Ovo je moj prvi solistički koncert u MTS dvorani. Pevaću svoje pesme, ali i one koje sam pisao za kolege. Na primer, 'Nema te nema' za Acu Pejovića, 'Gas do daske' za Petra Mitića, i mnoge druge - rekao je Nenad, skromno dodajući da je uzbuđen zbog predstojećeg nastupa.

sequence-01.01-45-13-04.still008.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Pevač je objasnio da je pisanje pesama proces koji dolazi prirodno, bez mnogo pravila.

- Nekada pišem direktno za nekog izvođača, kao što je slučaj sa Acetom, dok se ponekad pesma jednostavno rodi i ne znaš ni sam kako. Nema pravila, važno je samo da dobijem inspiraciju, i onda pesma nastane vrlo brzo.

Očekuje se da će među gostima biti brojna poznata imena sa domaće estrade.

- Peđa je gotovo siguran gost, kao i Ana Kokić, ali videćemo ko će još moći da se pridruži - kaže Nenad, napominjući da koncert pada usred radne nedelje, što nekima može otežati dolazak.

- Planiram da pozovem i Sašu Matića i Acu Pejovića, ali ništa ne mogu da obećam. Znaš kako je to u našem poslu, ne bira se samo vikend za nastupe -dodao je Nenad kroz osmeh.

Kurir televizija NENAD JOVANOVIĆ BLIZANAC PRED PRVI SOLISTIČKI KONCERT NAJAVIO SPEKTAKL: Pevač podelio detalje, evo šta možete da očekujete

Pored uspešne muzičke karijere, Nenad se trudi da pronađe balans između posla i porodice.

- Ranije sam radio i pet dana nedeljno, ali sada sam odlučio da malo usporim. Želim da provodim više vremena sa porodicom - rekao je Jovanović.

Na pitanje kako uspeva da uskladi toliko obaveza, Nenad je jednostavno odgovorio:

- Imam sreće što moj posao ne zahteva da budem vezan osam sati dnevno za jedno mesto. Vikendom nastupam, ali tokom nedelje provodim mnogo vremena kod kuće, sa porodicom.

Nenad je podelio i anegdotu o incidentu koji se dogodio ispred jednog restorana, ali je odmah umirio gledaoce:

- Ljudi su naduvali celu priču. Da, desilo se nešto ispred lokala, ali nije imalo direktne veze sa mnom. Na mojim nastupima se uvek desi neka situacija, ali ništa ozbiljno. Uvek se trudim da smirim situaciju kroz osmeh i šalu.

Nenad se uz osmeh prisetio kako smiruje tenzije na nastupima:

- Kada neko priđe i traži da pevam određenu pesmu, uvek kažem, 'Naravno, biće!' Tako se sve reši na lep način. Na kraju, svi kažu – koji si ti kralj!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija Peđa Jovanović na trajektu u Crnoj Gori