Folk pevačica Kaja Ostojić, danas proslavlja rođendan, a pored toga će baš na današnji dan četvrti put stati na ludi kamen.

Naime, ona će izgovoriti sudbonosno "da" svom izbraniku Milošu Čujoviću.

screenshot-20240911-165819.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Ona je na društvenoj mreži Instagram pokazala pratiocima da su pripreme uveliko u toku, te je podelila sa javnosti finalnu frizuru pred venčanje.

screenshot-20240911-165823.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Ona je potom objavila i snimak iz skupocenog automobila, koji vozi njen budući muž. Oni su se očigledno zajedno uputili ka mestu gde će se održati slavlje povodom sklapanja braka.

screenshot-20240911-165839.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Podsetimo, Kaja je nedavno govorila o tome da će glavna boja njenog venčanja biti crna, te da će dekoracija, odelo mladoženje, ali i njena venčana haljina biti u ovoj boji.

screenshot-20240911-165832.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Kaja i njen verenik Miloš dugo su razmišljali o datumu venčanja i imali su nekoliko opcija, a razlikovaće se od ostalih mladenaca i po garderobi. Naime, poznato je da se mlade udaju u beloj venčanici, a Kaja se odlučila za crnu toaletu - ispričao je izvor blizak atraktivnoj pevačici za "Informer" i dodao da će i njen izabranik biti u crnom.

- Miloš i Kaja su želeli da toga dana i sve zvanice budu u crnom, ali su se onda predomislili jer ne nameravaju da ikoga obavezuju da se oblači po njihovoj zamisli. Svako od gostiju će imati slobodu da na venčanje dođe odeven po svom ukusu, ali će zato dekoracija takođe biti u crnoj boji. Tepih po kome će koračati, sto, stolice, cveće, baloni i sveće biće crni - ispričao je dobro obavešten izvor, koji je otkrio da je Ostojićeva organizaciju venčanja poverila jednoj od najpoznatijih firmi u tom poslu.

Bonus video:

instagram/kaya_ostojic  Kaja Ostojić uživa sa novim dečkom