U upravi Gradskog groblja kažu da Borin grob fanovi posećuju svakodnevno. Sveže bukete cveća i sveće koje dogorevaju zatekli smo i juče.

Na grobu pored krsta su novi predmeti. Šaka svežih, zrelih šljiva, otvorene i nepopijene limenke piva, cigarete drvcetom šibice pobodene u filter, pa u zemlju. Za krst zadenut amblem moto-kluba iz Prnjavora, sa brojem 07. Tu oko krsta je i Zvezdin šal od prvog dana.

Denis Čeković "PISAĆU TI JA JOŠ..." Nepoznata osoba na grobu Bore Čorbe ostavila dve poruke od kojih su svi zanemeli: Reči kidaju dušu

Na grobu su i dve poveće zastave pristigle s fanovima iz Severne Makedonije. U korpi s belim margaritama pokislo pismo Luke Berarova iz Novog Sada, napisano pre dva dana. Novosađanin je na grob rok zvezde doneo na hartiji rukom ispisane pesme.

Denis Čeković "PISAĆU TI JA JOŠ..." Nepoznata osoba na grobu Bore Čorbe ostavila dve poruke od kojih su svi zanemeli: Reči kidaju dušu

- Eto, našla se i tvoja slika na strani svakog nedeljnika, i nije neka prilika, ali svom Čačku si ostao dika. Važniji od svakog lika, ime glasnije od svakog krika, ali eto, našla se i tvoja slika na strani svakog nedeljnika. Pomogao ti je sam bog da budeš pod zelenom travom doma svog. Ovo nije oproštajna pesma, iako ti je večno"voljno", pisaću ti ja još, sad nisam imao papira dovoljno. P. S. Obećavam, biće patetično manje, samo mi je sad takvo stanje - glase stihovi.

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC