Milica Pavlović svojevremeno je pričala o svojoj prošlosti, te se prisetila i saobraćajne nesreće koja joj se dogodila u Švajcarskoj kada se sa drugarima vraćala sa proslave.

- Vozio je verenik moje drugarice iz Švajcarske. Valjda je dao preveliko ubrzanje, ne sećam se. Ja sam sedela iza suvozača i pričala sam sa drugaricom tako da se i dan danas ne sećam šta se dogodilo. Samo se sećam da sam čula jak zvuk udarca, udarali smo u tunelu levo – desno i izašli smo na drugom kraju tunela i tada je auto stao - izjavila je Pavlovićeva.

milica-pavlovic-11082024-0042.jpg
L.L./ATAImages 
foto: L.L./ATAImages

Nakon saobraćajke koju je doživela shvatila je da ne oseća svoju ruku.

- Onda jedna operacija, pa druga, pa doktor ne prihvata da me operiše jer imam tri, četiri preloma. Na kraju su me ipak operisali i tada sam dobila metal. Rekli su mi da budem srećna ako povratim šezdeset posto funkcija u ruci. Ali ja sam bila uporna, vežbala sam sama, hranila se zdravo, čitala o tome na internetu i na kraju sam za nekih pet meseci uspela da povratim sve funkcije u ruci. Imala sam šipku u ruci koju sam izvadila za vreme takmičenja - bila je iskrena pevačica u emisiji "Iz profila" i dodala da je i dalje u dobrim odnosima sa dugaricom i njenim verenikom koji je vozio autotog kobnog dana.

Bonus video:

Kurir Milica Pavlović koncert u Vranju