Nedavno se pojavila vest da će Jovan Radulović Jodžir ući u rijaliti "Elita 8", a sve to zbog video snimka koji je objavio na Instagramu na kome se pozdravlja sa suprugom i decom i odlazi u Beograd.

U vreme početka nove sezone taj snimak je podgrejao sumnje, te su se nizali kometari ljudi, mišljenja ali i nove tvrdnje i pretpostavke fanova ovog formata.

jodzir.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Iako je Radulović do sada ćutao, rešio je da u svom stilu progovori o pomenutim navodima i obrati se svima koji su verovali da će ući u rijaliti.

Jovan je otkrio da nema nameru da ulazi u rijaliti ni za kakve pare i da je u Beograd došao zbog novog projekta koji će vrlo brzo ugledati svetlost dana.

20240912-10-15-39jovan-radulovic---sto-vi-meni-mislili-puta-10-vam-se-vratilo-samo-se-jos-mal.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Obraćanje javnosti započeo je sa "Hajde da stavimo tačku gospodo" i objavio video u svom stilu u kome objašnjava na sebi svojstven način da od navoda nema ništa.

- Isplakasmo se ti i ja, živote moj, isplakaše se deca: "Odoh ja u rijaltiti"... Odakle ideja da ja idem u rijaliti, nikad u životu, ni za kakve pare. Milion da dobijem neću ući u rijaliti, nemam ništa protiv rijalitija, ali to nije moj nivo. Svesni niste u kakav projekat ulazim, znam da mnogima nije milo, alo šta ću vam ja? Ja sam sve sam stvorio. Niko mi nije pomogao. Hajde da stavimo tačku na to, ne ulazim u rijaliti - rekao je vidno besan Jodžir u objavi na Instagramu.

Bonus video:

kurir tv STARS EP 383