Prema pisanju portala "Celebrity net worth" na vrhu liste najbogatijih ljudi sa estrade sa Balkana spadaju Dino Merlin i Dragana Mirković.

Kako novodi ovaj portal, imovina bosanskohercegovačkog muzičara i folk pevačice procenjene na po 100 miliona dolara.

Privatna Arhiva, Damir Dervišagić ON JE NAJBOGATIJI NA ESTRADI, IMA ČAK 100 MILIONA DOLARA! Tu su i Ceca i Jeca, a zarada Gorana Bregovića će vas raspametiti

Nakon njih na listi se nalazi Svetlana Ceca Ražnatović, čija je zarada navodno oko 80 miliona dolara, a potom Jelena Karleuša koja se procenjuje na 40 miliona dolara.

jk.jpg
ATAIMAGES 
foto: ATAImages
whatsapp-image-20240602-at-7.43.06-pm.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Onda ide Lepa Brena sa 25 miliona, a šesto mesto dele Zdravko Čolić i Goran Bregović.

- Naši podaci su ukorenjeni u finansijskoj analizi, istraživanju tržišta i unutrašnjim izvorima koje smo pažljivo razvili tokom poslednje decenije da bismo održali tačnost i širinu znanja. U najmanju ruku, svaka procena neto vrednosti na Celebrity net worth uzima u obzir poznate plate, imovinu u vlasništvu, evidenciju o razvodima, autorske naknade.

img-9809.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Naše procene uključuju vlasničku formulu koja uklanja procenjene poreze, menadžerske i naknade agenata, kao i troškove životnog stila. Rezultati su provereni i potvrđeni od strane tima urednika i insajdera iz industrije zabave. Marljivo radimo na tome da naši podaci budu najtačniji i najaktuelniji kada je reč o finansijama slavnih - navodi se između ostalog.

Bonus video:

kurir tv STARS EP 383