Evropske metropole u jesenjem periodu postaju još privlačnije, pružajući jedinstvenu priliku da se istraže prelepi gradovi bez letnjih gužvi i vrućina. Najpovoljnije ponude aranžmana pronašli smo na jednom mestu.

Septembar i oktobar su idealni meseci za putovanja, kada evropski gradovi oduševljavaju prijatnim vremenskim uslovima, bogatom kulturnom ponudom i posebnim atmosferama. Od šarmantnih ulica Pariza i istorijskih znamenitosti Rima, preko Valensije “grada ruža”, do dinamičnog noćnog života Barselone, ovo je savršeno vreme za istraživanje najlepših evropskih destinacija. Uz atraktivne cene paket aranžmana, sada je pravi trenutak da rezervišete svoje putovanje i uživate u magiji evropskih metropola.

Ukoliko niste imali priliku do sada da budete u Parizu, agencija “Travelland” je spremila svim ljubiteljima ovog grada avionski paket aranžman na 3 noćenja po ceni od 389 evra sa polascima 19. i 26. septembra. Aranžman na 4 noćenja ima organizovan polazak 24.09. a najniža cena po osobi je 499 evra.

valensija.jpg
promo 
foto: Promo

Jedan od najstarijih španskih gradova vredi posetiti u bilo koje doba godine. Valensija je omiljeni grad mnogim turistima iz čitavog sveta zbog prijatne mediteranske klime, raskošnog spoja tradicionalne i moderne arhitekture…. Izgradite svoje iskustvo i nezaboravne uspomene – posetite Valensiju 19.09. rezervacijom avionskog paket aranžmana na tri noćenja po specijalnoj ceni od 499 evra.

Nedostaje vam leto? Ne brinite, jer u ovoj predivnoj evropskoj metropoli, Lisabonu, sunca ima na pretek! Uz svoje blage temperature, zlatne plaže i vedro nebo, Lisabon je savršena destinacija za sve one koji žele da produže letnje uživanje i istraže čari grada bogatog istorijom, kulturom i neverovatnim pogledima. Još malo slobodnih mesta na avionu je ostalo za paket aranžman na 3 noćenja sa polaskom 28.09. po ceni od 429 evra. U ponudi agencije je i aranžman na 4 noćenja, a po ceni od 679 evra za polazak 27.09. Ukoliko se odlučite za putovanje tokom praznika Dan primirja, ponuda ima za polazak 08. novembar.

lisabon.jpg
promo 
foto: Promo

Ljubitelji plaža neće odoleti Barseloni ni u septembru. Sa svojim predivnim Mediteranskim obalama i vibrantnim noćnim životom Barselona je grad koji očarava na svakom koraku.

Tokom narednih dana Barselonu možete posetiti već po ceni od 399 evra (aranžman na 4 dana / 3 noćenja). Avio polasci koji su na raspolaganju su: 19; 20; 26; 27. i 29. septembar; 03. i 10. oktobar, ali polasci za Dan primirja 08. i 10. novembar.

Italijanski gradovi spadaju među najposećenije i najzanimljivije turističke destinacije u svetu, privlačeći milione posetilaca svake godine svojom bogatom istorijom, kulturom i gastronomijom. Među njima su svakako Rim i Milano.

Milano kao modna prestonica Italije, nudi savršenu kombinaciju šopinga, umetnosti i arhitektonskih dragulja poput katedrale Duomo. Organizovani avionski aranžmani spremni su za sledeće termine: 27.09. i 11.10 (na 2 noći); 25.10. i 22.11. (na 3 noći), kao i za praznik Dan primirja 08.11. (na 3 noći). Najniža cena u ponudi je 305 evra po osobi.

rim.jpg
promo 
foto: Promo

Rim – Večni grad prepun istorijskih znamenitosti, poput Koloseuma, Foruma i Vatikana, nudi jedinstvenu kombinaciju antičkog nasleđa i modernog života. Zato, neka “svi putevi vode u Rim”! Slobodnih mesta za putovanje avionskim prevozom ima za sledeće organizovane polaske (aranžman na 3 noćenja): 21.09. (specijalna cena od 359€); 26.09. (od 559€); za praznik Dan primirja 09.11. (od 459€). Dostupni su i aranžmani na 4 noćenja: 29.09. (od 459€); za praznik Dan primirja 08.11. (od 539€) i 10.11. (od 479€).

Poslovnica agencije radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo