Borislav Terzić Terza nekoliko puta je flertovao i slao tajne signale Sofiji Janićijević, a na kompletnu situaciju je burno reagovala njegova trudna verenica Milica Veličković koja je, kako kaže, zauvek stavila tačku na odnos sa njim.

screenshot-20240822-202628.jpg
Printscreen YouTube/Pravo lice estrade 
foto: Printscreen YouTube/Pravo lice estrade

Danas se podsetio ljubavi sa Milicom, njihovih prvih pogleda i emocija, na šta je ona ponovo hitno reagovala i oglasila se za domaće medije.

- Ulazimo na žurku, sve okolo baloni. Žurka je bila ludilo. Tad je bilo baš emotivno... Mi smo bili prva veza, prva ljubav ovde. Od prvog dana smo zajedno i prvog dana smo legli u krevet - govorio je Terza svojoj cimerki.

20240913-13-58-32zadruga--zadruga--instagram-photos-and-videos.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Ne znam da li si gledala... Kad smo dolazili u karantin, plakali smo. Jeza... Svi su plakali... Naša situacija je nešto najlepše što se desilo prošle godine u rijalitiju - govorio je Terza.

20240729-14-49-17milica-velickovic--comaara--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Na ovu situaciju se oglasila i njegova trudna Milica koja je samo kratko bza domaće medije izjavila:

- Kao što sam rekla on misli da je super i da ne radi ništa, totalno nesvestan da sve vidim. Misli da je sve okej, drago mi je što priča o detetu koje ga ne interesuje dok šalje srca čim otvori oči - rekla je Milica.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

kurir tv STARS EP 383