Sve tajne estrade uz Stars specijal

Ove nedelje u emisiji Stars specijal, kroz svet poznatih, vode vas Ivan KleutOlivija Jontić, Milica Stanimirović i Ivan Gajić.

Bolje dobar razvod nego loš brak kaže naš narod, a mi za vas istražujemo ko su "dame osvetnice" sa naše javne scene? Da li je želja za osvetom bespotrebno rasipanje energije, posledica lošeg kućnog vaspitanja ili jedini način da se stavi tačka na i?

hemm2050.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Među pevačima ima i onih koji će se popeti i na krov i na drvo zarad dobrog bakšiša. Šta sve poznati rade za novac? I da li svi imaju cenu?

Lepa Brena, Dragana Mirković, Zorica Brunclik...samo su neke od pevačica koje su u jednom momentu binu zamenile filmskim setom. Trend pojavljivanja estradnih umetnica u serijama ili na filmu traje sve do današnjih dana, a na spisak pevačica-glumica upisala se i Maya Berović. I o tome govorimo u Stars specijalu.

hemm2009.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Neka deca poznatih odlučila su da krenu stopama svojih roditelja. Nekima se taj potez pokazao kao uspešan, a nekima ne. Međutim, da li je nasleđe olakšica ili teret?

Takođe, imamo i ekskluzivan intervju sa pop divom Jelenom Karleušom, koja će na sebi svojstven način govoriti o muškarcima, između ostalih, Baki Prasetu, a otkrila je i detalje svog prvog honorara u koji je upletena i njena ljuta rivalka Ceca Ražnatović.

Gledajte Stars specijal danas od 16.10 časova (ili u repriznom terminu večeras 00.30 časova), na Kurir televiziji! Otkirivamo za vas sve tajne estrade!

hemm2011.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić