Voditeljka Ana Pendić nedavno je doživela veliku tragediju u porodici.

21. juna pronađeno je beživotno telo žene (50) u stanu na Voždovcu, a u pitanju je sestra muža Ane Pendić Radoš.

1778395-anapendicdamirdervisagiccensored-ls.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka je o ovome izbegavala javno da govori, dugo se nosila sa bolom, a sada je uspela da smogne snagu i otkrije sa čime se bori.

- To što se nama desilo još uvek vuče užasne posledice. Mi smo sada fokusirani da zaštitimo dete od svega toga, da ona prođe kroz to najbezbolnije što može. Bili smo u situaciji da njoj drugari u parku govorili neke stvari za koje nije bila spremna - rekla je Ana kroz suze i dodala:

- Užasno je to teško bilo, zaista mislim da će nas posledice toga tek sačekati, ali tu smo zajedno, da nas troje zajedno prođemo kroz sve to - rekla nam je voditeljka, koja je bila na ivici suza.

Podsetimo, zbog sumnje da joj je naneo teške povrede, tada je priveden muž žene koja je pronađena mrtva.

ana-pendic.jpg
Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, po čijem nalogu je telo poslato na obdukciju.

Prema nezvaničnim informacijama, suprug je pozvao policiju i prijavio da mu je žena preminula. Pisalo se i to da je osumnjičeni posle privođenja navodno priznao policiji da je tukao suprugu.

- Na njenom telu bile su vidljive povrede, noge su joj kompletno bile u podlivima. Telo je poslato na obdukciju koja bi trebalo da pokaže da li je preminula od zadobijenih povreda - rekao je tada izvor za Kurir.

Kurir/Telegraf

Bonus video:

Kurir televizija "BIO JE JAKO LOŠE, ALI JE OVO MORAO DA URADI POSLE NASTUPA" Voditeljka iz Ljubljane otkriva detalje sa Borinog poslednjeg koncerta