Mirka Vasiljević, glumica i voditeljka emisije "Komšiluk", koja će početi da se emituje od ponedeljka, 16.09. radnim danima na Kurir televiziji, oduševila je domaću javnost novim projektom kojim je pokazala rodoljublje i dobrotu.

Naime, glumac i pevač kosovskih pesama Milan Vasić u petak uveče je pretpremijerno, u prepunoj sali Doma kulture u Velikoj Hoči, predstavio svoj novi spot i pesmu "Metohijo, moja avlijo" posvećenu Kosovu i Metohiji.

Veliku pažnju privukle su i scene u kojima je glumica, koja se u spotu pojavljuje u ulozi Metohije, obučena u tradicionalnu narodnju nošnju tog kraja i sa dukatima oko vrata, a sudeći po komentarima, svojom lepotom je sve zasenila.

Milan je nakon toga na svom Intagram profilu najavio premijeru pesme i spota, te su fanovi imali prilike da vide delić scene koji je popularna glumica i voditeljka emisije "Komšiluk" snimala u prirodi.

screenshot-20240914-150207.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Mirka mi je rekla da sam jedini ludak koji se bavi umetnošću, što smatram velikim komplimentom - rekao je Vasić kroz smeh posle mini koncerta, prenosi Informer.

Premijera spota i pesme "Metohija, moja avlijo", posle pretpremijere u Velikoj Hoći, biće u ponedeljak u MTS dvorani u Beogradu.

Bonus video:

Kurir televizija MIRKA VASILJEVIĆ OTKRILA MAJČIN SAVET ZBOG KOJEG I DALJE IZGLEDA KAO DA JE U 20-tim: Nisam ga samo čula, već i osvestila!