Muzička zvezda,Lepa Brena, nastupiće na 66. Danima berbe grožđa u Vršcu.

Njen nastup privukao je veliko interesovanje obožavalaca iz regiona, posebno iz susedne Rumunije, gde se ova muzička ikona posebno poštuje.

aleksandra-prijovic-29092023-0202.jpg
ATA images 
foto: ATA Images

Iz susedne zemlje, najavljen je dolazak na koncert čak 61 autobusa. Zanimljivo je da to nisu autobusi koji će doći iz Temišvara, nego iz drugih gradova, a iz Temišvara, koji je od Vršca udaljen oko 70 kilometara, očekuje se najmanje još toliko gostiju.

Lokalna samouprava u Vršcu uspešno se dogovorila sa najvećom zvezdom na prostoru Balkana, pa će Lepa Brena pevati 15. septembra.

whatsapp-image-20230602-at-10.20.59-pm.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Pored posetilaca iz Rumunije, očekuje se i oko 10.000 posetilaca iz svih ostalih krajeva jer Brenini koncerti su spektakl.

Lepa Brena je preko 40 godina na sceni. Iza sebe ima brojne uspehe, koncerte na punim stadionima, arene, filmove koji se sa istim žarom emituju i gledaju i dan danas, ima najtiražnije albume, velike turneje… I sve je to samo deo onog što čini karijeru naše poznate pevačice.

Oriće se Vršcem hitovi poput: Duge noge, Došlo vreme da se pođe, Bato Bato, Bice Belaja, Danas plačem ja a sutra ćeš ti, Sitnije Cile sitnije, Boli me uvo za sve, Ja nemam drugi dom, Kuća laži, Pazi kome zavidiš, Kralj, Sledeći, Četiri godine, Dama Iz Londona, Dečko mi je školarac… i još mnogi drugi.

Kurir.rs/ Vršac.online

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC