Pevačica Teodora Džehveroviću vezi je sa košarkašem iz SlovenijeMaticom Rebecom, sa kojim je sada rešila i da osnuje porodicu.

Iako se Teodora trudi da privatan život sačuva daleko od očiju javnosti, izvor blizak poznatom paru priča da oni već neko vreme rade na prinovi.

- Teodora i Matic su se stvarno pronašli, oni su jednostavno srodne duše, funkcionišu kao jedno. Zaista su skladan par, oko svega se dogovaraju i svađe kod njih su nepoznanica. Ona nikada nije bila ovako srećna i zaljubljena, procvetala je otkad je sa njim, puna je nekog novog elena. Odavno su započeli zajednički život, te sada priželjkuju bebu i već neko vreme rade na tome. Oboje su porodični tipovi i žele veliku porodicu. Teodora je oduvek maštala da postane mlada mama i sada je shvatila da je Matic taj kome želi da podari dete i da provede ostatak života sa njim - otkrio je izvor blizak paru, koji je insistirao na anonimnosti i dodao da je dolaskom Teodorine bratanice na svet proradio i njen majčinski instinkt:

465465465798.jpg
Instagram/teodoradzehverovic, Instagram/maticrebec 
foto: Instagram/maticrebec, Instagram/teodoradzehverovic

- Teodorin brat Sava i snajka Adriana nedavno su postali roditelji, što je u Teodori na neki način probudilo želju da i ona i Matic osnuju porodicu. Često ih posećuje jer voli da provodi vreme sa bebom, kad god ima slobodnog vremena. Razmišlja o tome kakva će ona majka biti, da li će se snaći, ima strah, ali isto tako i veliku želju za potomstvom.

A kako je sve počelo?

- Teodora je primetila Matica krajem marta ove godine kada je sa drugaricom bila na košarkaškoj utakmici u beogradskoj Areni, gde su pratile meč između Partizana i Cedevite Olimpije. Njoj je odmah za oko zapao zgodni Slovenac, sa kog nije skidala pogled. Kada se utakmica završila, Teodora se raspitala kako se zove zgodni sportista i iste večeri ga je zapratila na Instagramu - priča izvor za Informer i dodaje da je Matic ubrzo načinio prvi korak.

- Kada je Rebec video da ga je zapratila, uzvratio joj je i odmah joj poslao poruku u kojoj je napisao da je oduševljen kako peva, ali i kako izgleda. Dodao je da zna ko je ona i da mu je jedna od omiljenih srpskih pevačica. Teodora mu je uzvratila komplimentom i pohvalila njegovu igru u beogradskoj Areni. Tako je sve počelo.

Nakon nešto više od mesec dana dopisivanja, dogovorili su se da izađu na večeru.

- Početkom maja Matic je došao u Beograd, pa su izašli u jedan luksuzni prestonički restoran. Rezervisali su poseban separe kako ih niko ne bi video. Shvatili su da imaju mnogo zajedničkih tema, pa su pričali satima uz jelo i piće. Na kraju večeri, pred rastanak su se poljubili - kaže izvor i dodaje da im od tada cvetaju ruže, kao i da je pevačica velika podrška mladom sportisti.

132132132132.jpg
Nemanja Nikolić, Dušan Milenković/ATAImages 
foto: Dušan Milenković/ATAImages, Nemanja Nikolić

- Imponuje mu kada ga bodri na utakmicama i daje mu vetar u leđa, jer Matic tada daje maksimum na terenu. I prošle nedelje ga je bodrila na meču koji je igrao protiv Partizana. Iako je njegov tim izgubio od beogradskog, Teodoru to nije rastužilo jer je nakon završetka utakmice jedva čekala da ode u zagrljaj svog dragog.

Teodoru su pre veze za Maticem spajali sa košarkašem Partizana Lukom Vildozom, ali je on to demantovao. Ona je bila i u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, sa kojim je u lošim odnosima nakon burnog raskida.

Kurir / Blic / Informer / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

Instagram/Teodora Džehverović Teodora Džehverović