Folker iz Berlina koji je s Đoganijem i Bakijem B3 snimio pesmu „Ravaku“, krije svoj identitet i koristi samo umetničko ime

Tajanstven.
Lepi, folker i kantautor iz Berlina, kako kaže, muzikom se bavi od 20. godine, ali srpskim medijima je postao interesantan tek kad je s Đoletom Đoganijem i Bakijem B3 snimio spot za pesmu „Ravaku“. Ne želi da otkriva koliko ima godina niti svoj pravi identitet i koristi samo umetničko ime. E baš to ime svima „bode oči“.

- To nema veze safizičkom lepotom ili ružnoćom. Prozvali su me Lepi jer sam svakog oslovljavao sa „lepi“, to mi je bila uzrečica još dok sam radio na građevini kao radnik. I kasnije, kad sam postao majstor, tako sam se obraćao svojim šegrtima: „Lepi ovo, lepi ono“, i tako ostah Lepi! Narod misli da sam sam sebi dao nadimak, ali to nije tačno - naglašava Lepi u razgovoru za Kurir.

Kako kaže, imao je veoma težak život i sada strogo razdvaja privatnost od estradnog života. Odrastao je bez oba roditelja, a do devete godine odgajala ga je baka. Posle njene smrti maltene je bio prepušten ulici. U 20. godini odlazi trbuhom za kruhom u Nemačku, gde na građevini počinje da zarađuje. Napreduje u poslu od radnika do majstora. Sve vreme je posvećen muzici, kojom se danas profesionalno bavi.

- Srećan sam i lepo mi je. Konačno! - zaključuje Lepi.

Lepi, Đole Đogani i Baki B3, ne zna se ko je lepši