Dvoje farmera poprilično se opustilo i prepustilo strastima i vešto su se sakrili iza vrata kupaonice u kojoj nema kamera

Nenad Aleksić Ša (33) i iskusna Gordana Bjelica (54) ljubili su se u kupatilu.
Reper i glumica iskoristili su tako pogodan trenutak da se osame u kupatilu, gde su razmenili sočne poljupce. Iako je razlika između Nenada i Gordane poprilična, njima to očigledno nije smetalo da se prepuste uzavrelim strastima.

Dvoje farmera poprilično se opustilo i prepustilo strastima i vešto su se sakrili iza vrata kupaonice u kojoj nema kamera.

Međutim, razotkrila ih je Zorica Marković koja je vest obelodanila farmerima. Pevačica je prepričavala Eri kako ih je uhvatila na delu u kupaonica, uz obrazloženje da je glumica opasna:

"Vidi Ero, ona od mlađeg muškarca očekuje svežinu, snagu i testosterone na vrhuncu. Žena koja bira mlađeg ubeđena je da je još uvek poželjna jer im to godi, lakše je manipulisati mlađima. Ne mislim da tu ima išta loše, jer su godine nebitne. Logično, mlađi muškarci su pristupačniji i sa njima se lakše manipuliše. Šta li će reći Jovana na ovo kad sazna", rekla je Zorica Eru.

"Njima oboma treba medijska pažnja. Zbog toga to i rade jer znaju da se sve snima", rodgovorio joj je Era.