Advokatica Sanja Turlakov oglasila se i u pisanom saopštenju demantovala da je davala podatke Severini o Milanovoj imovini

Nakon što je biznismen Milan Popović podneo je prijavu Advokatskoj komori protiv advokatice Sanje Turlakov zbog povrede obaveze čuvanja advokatske tajne i davanja poverljivih informacija Severini Vučković, ona je sve demantovala.

Naime, advokatica Sanja Turlakov oglasila se i u pisanom saopštenju demantovala da je davala podatke Severini o Milanovoj imovini, kao i da ga ona više ne zastupa.

"Gospođa Severina Vučković je na osnovu preporuke došla kao moj klijent 2011. godine i sve sporove u kojima sam postupala kao punomoćnik gospođe Severine Vučković sam kao njen advokat pravosnažno okončala do kraja 2011. godine. Tokom 2012. godine sam bila zajednički advokat Severine Vučković i Milana Popovića i postupala sam u vezi odredaba Zakona o javnom informisanju.

Gospodina Milana Popovića sam zastupala tokom 2012. godine u pojedinačnim predmetima koji su okončani iste godine, a poslednji predmet je završen februara 2013. godine. Sa gospodinom Milanom Popovićem niti bilo kojom njegovom firmom nemam potpisan ugovor o zastupanju, niti punomoćje, tako da nisam advokat gospodina Milana Popovića.

Kao advokat, pružam pravne savete raznim klijentima, a njihova imena i suštinu pravnog savetnika ne mogu da otkrijem u skladu sa kodeksom profesionalne etike advokata jer predstavljaju poslovnu tajnu. Podatke o imovini Popovića uglavnom su prenosili mediji i savete o tome su davali drugi advokati, a ja nikome nisam nikada, stoji u odgovoru.