Kada su Đole Đogani i Slađa Delibašić rešili da stave tačku na svoj brak, to je dovelo u pitanje šta će biti sa njihovom grupom "Đogani Fantastiko".

20240817-13-43-58djogani-fantastiko--90te--idemo-na-mars--official-video-hd--youtube.jpg
printscreen YT 

Đole nije hteo da odustane od grupe, te je rešio da pronađe novu pevačicu, a kako danas znamo, na to mesto je došla Vesna Đogani, koja je kasnije postala njegova supruga i rodila mu dvoje dece.

Međutim, ona nije bila prvobitan izbor. Naime, Vesna je jednom prilikom pričala o tome kako je odlučeno da ona bude u grupi, ali je priznala da je zapravo na Slađino mesto trebalo da dođe Kaja Ostojić.

screenshot-20240911-171316.jpg
Printskrin/Instagram 

- Tačno je da je Kaja trebalo da zameni Slađu. Sećam se da sam imala tremu kada mi je u automobilu tražio da mu otpevam nešto i da sam se odsekla kada mi je rekao da ću biti nova pevačica. Ali vrlo brzo smo počeli da se spremamo za nastup na „Sunčanim skalama“ i da pripremamo novi album - ispričala je Vesna svojevremeno, pa dodala:

img20231207wa0019.jpg
Printscreen/Instagram 

- Tokom mog prvog gostovanja na televiziji, voditeljka me je zamolila da otpevam nešto uživo. Dobila sam spontani aplauz pre nego što sam završila pesmu, a Đole je tada shvatio da nije pogrešio što me je odabrao.

Kurir.rs/24sedam

 Bonus video:

Kurir televizija POLJUBAC SE DESIO, ALI SNIMAK JE IZMONTIRAN! NJU ZNAMO 20 GODINA: Vesna Đogani otkrila šta se krije iza Đoletove PREVARE!