Počelo snimanje 18. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a nakon dva meseca pauze u studiju na Košutnjaku okupili su se kandidati koji će se boriti za prestižne nagrade, ali i mentori koji će im pomoći da njihovo takmičenje bude što uspešnije i zapaženije.

Marko Jović podelio prve utiske nakon snimanja Zvezde Granda.
Kurir/Aleksandar Panić 

Među kandidatima se pojavio i novinar Kurira, Marko Jović i ukrao simpatije svih prisutnih, kako žirija koji su ga sreli na samom ulasku u studio, tako i publike koja nije skidala pogled sa njega.

Jović je iznenadio mnoge jer ovoga puta nije došao u ulozi novinara, već pevača koji će stati na scenu Granda i takmičiti se rame uz rame sa ostalim kandidatima.

Marko Jović je za Kurir priznao otkud ideja da se sada oproba u pevačkim vodama kako je stajati sa druge strane kamere i to u novoj ulozi.

- Osećaj je izvanredan. Obožavam svoj posao novinara, ali eto ZG postoje 20 godina, ja imam 30 i od momenta kada se pojavilo ovo muzičko takmičenje imao sam strašnu želju da se nađem na ovoj sceni. To mi se i desilo ali u ulozi novinara, a ovo je onaj pravi doživljaj koji želim da doživim. Ima treme, panike i svega, ali meni je sve to sastavni deo života - govorio je i otkrio šta očekuje od muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

- Ne očekujem pobedu stvarno. Očekujem samo da će mi ovo ućešće pomoći da ostvarim svoj jedini i najveći san, a to je da ljudi uživaju u mojoj muzici, glasu i da samo pevamo i veselimo se.

viber_image_2024-09-16_14-55-45-658.jpg
Kurir 

Jović je otkrio sa kim je od žirija bilo najlepše sarađivati kroz novinarsku karijeru, ali i kakva iskustva je imao sa ostalim ličnostima sa estrade.

- Od žirija moram da priznam da je to Ceca. Divna žena, divna energija. Ostale ličnosti sa estrade, Zorica Marković, Goran Ratković Rale, Jk, Đole i Vesna Đogani i mnogo mnogo drugih ljudi. Da ste me pitali sa kim mi je bila najgora saradnja tu bi odgovor bio kraći i konkretan - našalio se novinar Kurira.

Marko je za Kurir otkrio na šta je posebno ponosan u svom životu.

- Hm, jako pitanje. Najviše sam ponosan na to što sam dotakao dno, a potom se izdigao visoko. Imao sam vrlo loš životni period, ali verujem u sudbinu, pa sam znao da posle kiše, Sunce mora da grane - govorio je Jović i otkrio kako reaguje na poređenje sa pevačem Sašom Kovačevićem:

366443-240830.01-43-58-03.still002.jpg
Kurir Televizija 

- Ja sam neko ko obožava da deli komplimente. Muškarac ili žena nebitno je. Što se Saleta tiče prija mi prija itekako. Uglavnom mi žene kažu da im ličim na njega, a znamo da su žene slabe na Saleta. Ako tako budu slabe i na mene, gde će mi biti kraj.

Kurir TV Zvezde Granda