Tanja Bošković je baka za primer!

Glumica, koja je vernik i poštuje tradiciju, povela je unuka na liturgiju. Tanja se nikada nije ustručavala da kaže ono što misli, niti je dozvoljavala da joj neko drugi kroji pravila po kojima će živeti, ali jedna stvar joj je uvek na prvom mestu - da bude čovek, te da joj prave vrednosti budu zvezde vodilje u svemu.

image12(1).jpeg
Kurir 


To, po svemu sudeći, prenosi s kolena na koleno! U to se uverila i naša ekipa, koja je glumicu srela u Hramu Svetog Save. Ona je u božju kuću došla oko devet časova ujutru. U kolicima je bila beba, koja je u to vreme spavala. Čim se unuk probudio, baka ga je uzela u naručje i s njim pratila crkvene pesme i molitvu koju je čitao sveštenik.

image13.jpeg
Kurir 


Vernici koji su se tom prilikom zadesili u Hramu u nekoliko navrata su prilazili glumici i pohvalili joj unuka, koji je bio miran.
Inače, koliko joj je vera važna, glumica je govorila u mnogim intervjuima.

image14.jpeg
Kurir 


- Razmišljala sam o tome da se zamonašim. Međutim, mora čovek da bude svestan svojih nemoći. Ja nemam moć poslušanja, to je veliki dar, a ja sam bila buntovnica u mladosti. Ali postoji nešto u kreativnom biću krajnje neposlušno. Da ne bih i ja dobijala batine, jer niko drugi ne treba da me kažnjava, sama to najbolje činim, prestala sam da maštam o monaškom životu - rekla je Tanja za medije.

image15.jpeg
Kurir 

 Bonus video

Kurir televizija TANJA BOŠKOVIĆ NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE Pričalo se da je u svađi sa Zlatom Numanagić, ona joj se JAVNO OBRATILA I RASPLAKALA JE