Jelena Karleuša gostovala je na Kurir televiziji samo 24 časa nakon razvoda od Duška Tošića, a tom prilikom se u našem studiju pojavila u pink izdanju od glave do pete.

Pop zvezda se tako odlučila za minijaturni šorcić i top sa dugim rukavima, a šou su ukrale njene "balensijaga" čizmice u drečavo roze boji. U pitanju je model iz najnovije kolekcije za jesen 2024. godine, a njihova cena je tričavih 1.690 evra.

unnamed.jpg
Printscreen Instagram 

Podsetimo, Jelena je u emisiji "Puls Srbije" otkrila istinu o "razvodu decenije".

2024-09-17 14_15_11-Botte Haute Alaska Fur 90 mm pour Femme en Rose Foncé _ Balenciaga FR.jpg
Printscreen 

- Evo od jutros i juče, ceo dan. Kako si, kako si? Primetila sam da je razvod kod žena, verovatno i u svetu, ali ovde u Srbiji, ravan smrtnom slučaju u porodici. Očekuju da se osećam kao da mi je neko umro, ali kada je reč o Dušku i o meni, ovo je sad samo papirološki. Onako emotivno, ljudski se to desilo mnogo, mnogo ranije.Ja se osećam odlično, ne osećam se kao da je neko umro. Moram da kažem da su žene zavisne od toga da imaju partnera i da imaju muža i doživljavaju razvod kao jednu katastrofu ravno smrti. U današnje vreme smatram da žena mora da čoveka svog života vidi u ogledalu kada pogleda sebe. Jer tek onda može da nađe partnera koji će je zadovoljiti. Ako ona dovoljno voli samo sebe i poštuje samu sebe, ona će tako zračiti, da je voli i poštuje njen partner - rekla je pevačica.

Jelena Karleusa  (10).jpg
Petar Aleksić 

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir televizija JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O NOVOM PARTNERU: Ta osoba će stajati pored mene i ispred mene, Duško to nikada nije uradio