Uveliko traje potraga za novom članicom grupe.

Grupa "Hurricane" pre dve godine predstavila je nove tri članice Mionu Srećković, Saru Kouroumu i Jovanu Radić koje su zamenile Ivanu Nikolić, Sanju Vučić i Kseniju Knežević.

Ubrzo zatim, njih tri izbacile su prvu pesmu "Poljupci u zoru" koja je za kratko vreme postala veliki hit i sve se činilo da će Sara, Jovana i Miona ponoviti uspeh predhodnica.

screenshot-20240814-210133.jpg
Screenshot 

Međutim, kako mediji saznaju, nakon samo dve godine Miona Srećković izlazi iz grupe o čemu je nedavno obavestila menadžment ali i ostale članice.

Prema saznanjima Miona je u drugom stanju i uskoro odlazi na trudničko.

uraganke.jpg
Printscreen 

- Miona je obavestila ceo tim da se povlači iz grupe i da krenu da traže novu članicu. Ona je već tri meseca u blagoslovenom stanju i uskoro se povlači sa estrade. Svi su vesti prihvatili lepo i poželeli sreću Mioni koja planira da se vrati u Pariz gde će tokom trudnoće nastaviti studije - govori dobro obavešten izvor.

Inače, kako se dalje saznaje, uveliko traje potraga za novom članicom grupe koja bi do početka naredne godine trebalo da bude predstavljena javnosti.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

Kurir televizija "ŠTO MANJE DAJE PAŽNJE, TO JE PRIVLAČNIJI" Uraganke o tome kako im prići: Nemojte sa KRINDŽ forama 'idem na kafu, a fali mi šećer'